Connect with us

Symantec: hatékonyabb védelem az internetes támadások ellen

Dotkom

Symantec: hatékonyabb védelem az internetes támadások ellen

Két új szoftvert is bejelentett a Symantec, melyek az internetes támadásokkal szemben veszik fel a kesztyűt.

A Symantec Vulnerability Assessment csomag abban segít a vállalatoknak, hogy nyomon követhessék, rendszereik hol tartalmaznak ismert szoftverhibákat, amelyeket ki lehet(ne) javítani. A biztonságtechnikai óriás másik terméke a megújult, 2.0-s Incident Manager pedig a támadások kezelésében jelent nagy segítséget.

John Heath, a Symantec termékmenedzsere elmondta, hogy a fenti szoftverek használatával a cégek biztonságtechnikával foglalkozó részlegének költsége csökkenthető amellett, hogy nő a támadásokkal szembeni védelem. Mindkét termék a Symantec Enterprise Security Management System platformjára épül.

Az új szoftverek alkalmazásával lecsökken a hamis riasztások számra és jobban figyelemmel követhetővé válnak a rendszert érintő támadások – nyilatkozta Ronald van Geijin, a cég termékmenedzsmentjének igazgatója. ˝A számos értesítéséből és figyelmeztetésből kell az adminisztrátoroknak megtalálni azokat az információkat, amire igazán szükségük van. Mi kezükbe adjuk azt az eszközt, ami ebben a feladatban segít.˝ – közölte az igazgató.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom