Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP minősítés a StreamServe-nek

Dotkom

SAP minősítés a StreamServe-nek

A StreamServe kommunikációs platform hasznos kiegészítője lehet az SAP vállalatirányítási rendszernek – az SAP tanúsítványa szerint. A hazai aPLUS Consulting által forgalmazott svéd megoldás a meglévő ERP rendszerhez illesztve a rugalmas és funkcionális üzleti kommunikációt hivatott elősegíteni.

A StreamServe bejelentetése szerint az SAP hivatalos minősítésben („SAP ALE Converter Certification”) ismerte el a StreamServe Intelligent Accelerators for mySAP.com azon képességét, hogy általa az SAP rendszereket használók még jobban kiaknázhatják a rendszerek elektronikus dokumentumcsere-képességeit, az e-business és személyre szabott ügyfél-kommunikáció, valamint a nem-SAP rendszerekkel való együttműködés lehetőségeit.

Ez a minősítés és a kifejlesztett konnektor lehetővé teszi, hogy a StreamServe rendszerek adatforgalmat bonyolítsanak le SAP rendszerekkel, és ezáltal SAP és nem-SAP rendszereket összekapcsoljanak. Ugyanakkor a StreamServe segítségével egyfelől a dokumentumok nyomtatási külalakformázására, másfelől tetszőleges kimeneti formátum (FAX, e-mail, HTML, XML, EDI, PDF, stb.) előállítására és tetszőleges bemeneti formátum fogadására (XML, EDI, stb.) és azok átalakítása nyílik lehetőség. A StreamServe-megoldás használatával az SAP-felhasználók jelentős összeget takaríthatnak meg a bevezetési költségekből azáltal, hogy a StreamServe gyorsabb és rugalmasabb alternatívát kínál a dokumentum formátumok létrehozására, illetve interface-ek kiépítésére SAP programozás nélkül. Ezek az előnyök egyre fontosabbá válnak ma, amikor a vállalatirányítási megoldások felhasználói is egyre nagyobb fontosságot tulajdonítanak a költségcsökkentésnek, illetve a beruházások megtérülésének.

A bejelentés hátteréről Fóti Balázs, az aPLUS Consulting értékesítési vezetője elmondta, hogy fontos lépés a termékfejlesztés történetében, hiszen bizonyítja, hogy a StreamServe kommunikációs platform – mint bármely más vállalatirányítási rendszer – SAP rendszerek esetén is ajánlható és alkalmazható. „Röviden arról van szó, hogy a StreamServe egyfajta plusz szolgáltatást biztosít, amely a már működő vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódik, azt értékes többlet-funkciókkal ruházza fel. Ilyen lehet például az ügyfeleknek küldendő dokumentumok formátumának beállítása és automatizálása, vagy ezek archiválása – olyan feladatok, amelyek nem részei az SAP-nak, de végső soron fontos az ügyfelek minőségi kiszolgálása szempontjából.”

„Az aPLUS Consulting is figyelemmel kíséri az SAP-s ügyfeleket, egyre nagyobb érdeklődéssel találkozunk ebből a szegmensből. Kiegészítés, de nagyon fontos kiegészítés, amit mi kínálunk, s hogy van rá igény, azt például az is mutatja, hogy az E.ON cégcsoport négy vállalata az ÉDÁSZ, DÉDÁSZ, TITÁSZ és a KÖGÁZ is a StreamServe-t választotta meglevő SAP rendszereik plusz funkciókkal való felruházására” – mondta Fóti Balázs.

A cég értékesítési vezetője szerint egyre nagyobb az igény a különböző informatikai rendszerek közötti átjárhatóságra, nyitottságra, hiszen egyre több cég kívánja online, elektronikus vagy mobil eszközön keresztül tartani a kapcsolatot ügyfeleivel vagy beszállítóival, vagy elegáns, perszonalizált dokumentumokat készíteni, nyomtatni. A vállalatirányítási rendszerek szállítói igyekeznek megfelelni ezeknek az elvárásoknak, de nem tudnak a határterületet jelentő integrációra túl nagy energiát áldozni. A StreamServe használatával nincs is erre szükség, a svéd fejlesztésű megoldás biztosítja ezeket a funkciókat.

A StreamServe mindezidáig három, SAP-rendszerekkel való kapcsolódást biztosító terméket jelentetett meg:
– Az IA – E-docs az SAP rendszerből strukturált adatfolyamot nyer ki, amelyet feldolgoz, átalakít, perszonalizál és eloszt, ezáltal új formátumok létrehozását, intelligens többcsatornás küldést, perszonalizálást támogatja, valamint az információt elérhetővé teszi más alkalmazások számára.
– Az IA – Output+ az SAP rendszerekben meglevő riportok és formok külalakját javítja, perszonalizálja, illetve szétosztja ezeket. Az SAP-rendszerekből és más üzleti alkalmazásokból származó kimenetek kombinálására ad módot, illetve az SAP-n belül új formátumok támogatását (pdf, Web, nyomtatók) teszi lehetővé.
– Az IA – Business Processes az SAP és más üzleti rendszerek, ügyfelek és beszállítók közti üzleti adatok cseréjét teszi lehetővé. Kétirányú kommunikációt biztosít, az SAP-rendszerekbe, illetve kifelé többféle formátum felhasználásával, így közvetlen adatcserét biztosít az SAP felhasználók és ügyfeleik, illetve beszállítóik között.

A StreamServe SAP SoftWare Partner minősítéssel rendelkezik, és SAP kompetencia központot működtet Németországban, Walldorfban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés