Connect with us

technokrata

A Scala bővülni kíván az Ázsia–Csendes-óceáni régióban

Dotkom

A Scala bővülni kíván az Ázsia–Csendes-óceáni régióban

Növekedési céljainak eléréséhez a Scala megszerezte a közvetett értékesítési jogokat ausztrál partnerétől.

Annak érdekében, hogy megalapozza növekedését az Ázsia-Csendes-óceáni régión belüli is, a kollaboratív ERP-alkalmazásokat szállító Scala Business Solutions a továbbiakban maga felügyeli értékesítési csatornáját és irányítja szoftverének értékesítését, támogatását a Dél-Csendes-óceáni piacon.

A cég bejelentette, hogy megegyezett a Scala Australia Pty Limiteddel – ausztráliai partnerével –, hogy közvetlen irányítása alá vonja az Ausztráliában, Új-Zélandon, Pápua Új-Guineában és a Dél–Csendes-óceáni területen működő értékesítési hálózatát. A tranzakció várhatóan június elsejére zárul le. A megállapodás értelmében a Scala mintegy 750.000 amerikai dolláros jóváírást fizet a Scala Australiának a sikeres lezárás esetén, valamint a teljesítménytől függően további maximum 150.000 dolláros prémiumot 2003-ra. A tranzakció pozitív hatással lesz az éves részvényenkénti nyereségre.

„Az Ázsia-Csendes-óceáni régió továbbra is lényeges növekedési potenciált jelent a Scala számára” – jelentette ki Mike Burdett vezérigazgató. „Amint azt februárban, 2002-es eredményeinkkel együtt bejelentettük, keressük a lehetőségeket, amelyekkel javíthatjuk földrajzi lefedettségünket. Az ilyen tranzakciókkal az a célunk, hogy növeljük aktivitásunkat az Ázsia-Csendes-óceáni régióban, vagyis bevételt és nyereséget teremtsünk.”

A lépés eredményeképpen a cég serkentheti a licenceladást azáltal, hogy közvetlen támogatást nyújt a Dél–Csendes-óceáni terület viszonteladói számára a Scala szingapúri Ázsia–Csendes-óceáni regionális központjából. Az ügyfélszolgálat szolgáltatásának színvonalára is előnyös hatással lesz a malajziai Kuala Lumpuri regionális hot-line központ által nyújtott közvetlen támogatás. „Az új lépések jelentősen hozzájárulnak majd az ismétlődő jellegű karbantartási bevételek növeléséhez” – mondta Burdett.

A cég most véglegesíti viszonteladói szerződését a Scala Australiával, amely továbbra is értékesíti, implementálja és támogatja a Scala szoftvereit az ausztrál piacon. A Scala Australia 1992 óta Scala-partner. „A Scala Australia elkötelezetten kívánja az ausztrál cégeket kiszolgálni a legjobb szoftverrel és támogatással” – nyilatkozta Ross Powis, a Scala Australia ügyvezető igazgatója. „Továbbra is ezt fogjuk tenni, a Scala az egész világra kiterjedő, közvetett értékesítési csatornájának kulcsfontosságú tagjaként.”

A Scala az Ázsia-Csendes-óceáni régión belüli közvetett értékesítési csatornájába Ausztráliában, Hongkongban, Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken és Dél-Koreában működő viszonteladók tartoznak. Szingapúri regionális központja mellett a cég irodákat tart fenn Kínában, Japánban, Malajziában, Tajvanon és Vietnamban is.

A Scala az egész világon közvetlen és közvetett értékesítési csatornáin keresztül is értékesíti szoftvereit és szolgáltatásait a költséghatékony, globális lefedettség biztosítása érdekében. Tavaly a cég 34 százalékkal növelte a közvetett csatorna méretét. A most már több mint 140 tagot számláló értékesítési csatorna egyedi integrációs, értékesítési és telepítési szolgáltatásokat nyújt több mint 120 országban, széles körű előnyöket kínálva a vásárlók számára, például üzleti, alkalmazási és műszaki szakértelmet a Scala kollaboratív ERP szoftveréhez. 2002-ben a közvetett értékesítési csatornából származó bevétel 54 százalékkal nőtt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle