Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb nemzetközi vállalat választotta a Pannon GSM-et

Dotkom

Újabb nemzetközi vállalat választotta a Pannon GSM-et

Újabb multinacionális vállalattal bővült a Pannon GSM ügyfélköre. Az itthon mintegy 15 márka több, mint 250 termékét gyártó és forgalmazó Procter & Gamble megközelítőleg 100 dolgozója ezentúl a Pannon GSM hálózatán intézi mindennapi feladatait.

A Pannon GSM innovatív, minőségi szolgáltatásaival, az előfizetők szerteágazó igényeihez alkalmazkodó, testre szabott tarifa-, kedvezmény- és szolgáltatás-rendszerével és egyedüliként valós másodperc alapú számlázási rendszerével emelkedik ki a közel 70 százalékos penetrációjú magyarországi mobiltelefon piacon. A Pannon GSM ugyanakkor vállalati ügyfeleit is kitüntetett figyelemmel kezeli: bizonyíték erre, hogy 2003. áprilisában a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalata is csatlakozott az Élvonalhoz.

A Procter&Gamble-t a két mérvadónak tartott cégjelentés, a Fortune500, illetve a Forbes500 az Egyesült Államok gazdaságának 23., illetve 21. legnagyobb szereplőjeként tartja számon, míg az előbbi magazin globális rangsorában a 75. helyen szerepel. A világ 140 országában hozzávetőlegesen 102.000 alkalmazottat foglalkoztató, több mint 5 milliárd fogyasztót kiszolgáló Procter&Gamble 12 éve jelent meg Magyarországon. Az elmúlt időszak alatt a cég hazai befektetései elérték a 120 millió dollárt; többek között létesült egy exportpiacra is termelő üzem. A budapesti székhelyű iroda 1999-ben vált Közép-Európa déli régiójáért felelős központjává. A mintegy 220 főt alkalmazó vállalat több, mint 100 céges mobiltelefont üzemeltet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés