Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Microsoft Business Solutions-Axapta szerződés

Dotkom

Újabb Microsoft Business Solutions-Axapta szerződés

Az XAPT Hungary Kft. 100 felhasználós 60 telephelyes Microsoft Business Solutions-Axapta szerződést kötött a szoftver licencére és bevezetésére a DIEGO Kft-vel.

A Xapt Hungary Kft. a napokban kötött szerződést a Microsoft Business Solutions-Axapta Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetésére a jól ismert, padlóburkoló termékeket forgalmazó vállalkozással, a DIEGO Kft-vel.

A licencszerződés jelenleg összesen 100 egyidejű felhasználóra vonatkozik, amely szám a közeljövőben 200-ra bővül. A rendszer a vevő központjában, saját tulajdonú boltjaiban és több mint 50 franchise partnere boltjaiban fog üzemelni.

Az informatikai környezet Microsoft Windows 2000 lesz egy centralizált szervermegoldással. A pénzügyi, kereskedelmi és logisztikai modulok mellett vezetői információs rendszer (VIR) is megvalósul OLAP technológiával. A rendszer a kelet-európai régió egyik legnagyobb Axapta telepítése lesz.

Ezzel az üzlettel a XAPT Hungary Kft. tovább erősítette magyarországi helyzetét, mivel ügyfeleinek száma 30-ra emelkedett a két évvel ezelőtti indulás óta.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés