Connect with us

Ingyenes vírusirtó szolgáltatás a Network Associates-től

Dotkom

Ingyenes vírusirtó szolgáltatás a Network Associates-től

Az AVERT Laboratórium, a Network Associates vírusellenes kutatóközpontja bejelentette ingyenes vírusirtó szolgáltatása, a WebImmune 2.0-s, legfrissebb verzióját.

Az új WebImmune 2.0 már az SSL technológiával dolgozik, így a felhasználók ezután egyszerűbben, jelszavas ZIP file-ok használata nélkül tölthetnek fel vírusmintákat. Miután a felhasználó feltöltött egy file-t, a rendszer megvizsgálja a kód működését és forrását, és fertőzés esetén a WebImmune perceken belül elkészíti a megfelelő megoldást tartalmazó DAT állományt. Amennyiben az elsődleges analízis eredménytelen, a rendszer automatikusan továbbítja a mintát az AVERT kutatóinak további vizsgálat céljából. Az új verzió kibővített funkciókat és elemzési képességeket tartalmaz, például a globális monitort, amely egyes földrészek, országok, iparágak vírustrendjeit szegmentálja. A kutatók így folyamatosan nyomon követhetik az egyes vírusok terjedését időzónák, iparágak és földrajzi elhelyezkedés szerint. Az így nyert adatok segítségével megállapítják, hogy hol várható vírusfertőzés és képesek megállítani az Interneten terjedő vírusokat.

Az eddigi jelszavas ZIP file-ok használatánál gyorsabb és egyszerűbb SSL technológia segítségével frissebb és biztonságosabb a kapcsolat a felhasználok és a szakértők között, ami a potenciálisan fertőzött állományok gyorsabb vizsgálatát teszi lehetővé. A személyes felhasználói oldalak funkcionalitása is bővült. Az oldalak már jelszó nélkül is elérhetőek, a gyorsnézet oldalon pedig az összes eddigi feltöltött állomány és elküldött e-mail adatai megtalálhatóak.

„Technológiánk egyszerű kezelhetőségét és népszerűségét a máris több mint negyvenkétezer feltöltés bizonyítja” mondta Vincent Gullotto, az AVERT laboratórium elnökhelyettese. A WebImmune 2.0 minden Internet-hozzáféréssel rendelkező felhasználó számára ingyen elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom