Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kabáthoz a fogast: igényekre szabott EMC-megoldás CLARiiON és Symmetrix rendszerekhez

Dotkom

Kabáthoz a fogast: igényekre szabott EMC-megoldás CLARiiON és Symmetrix rendszerekhez

Adatmozgatás CLARiiON és Symmetrix rendszerek között; megnövelt teljesítmény a nagymennyiségű adatmásoláshoz és –mozgatáshoz.

Az EMC Corporation bejelentette a SAN Copy-t, egy új adatmozgatási alkalmazást, mely lehetővé teszi a cégek számára az elterjedt és hagyományos EMC CLARiiON és Symmetrix tárolórendszerek közötti adatmozgatás központosított, hoszterőforrások felhasználása nélküli felügyeletét. A SAN Copy a teljes szervezetre kiterjedően megnövekedett műveleti hatékonyságot biztosít a teljesítmény és a felügyelhetőség javítása révén, ugyanakkor csökkenti a hoszt alapú adatmozgatási és migrációs műveletekhez jellemzően társuló költségeket.

Az új szoftver az adatmozgatás kényelmesen használható, az üzleti és alkalmazási határvonalakon átívelő, szervermentes megközelítését kínálja. A vásárlók mostantól a tárolóeszköz-hálózati (SAN) infrastruktúra sebességét használva mozgathatják át adataikat a CLARiiON és Symmetrix rendszerek között. A SAN Copy tárolóeszköz alapú alternatívát jelent a manapság a legtöbb cég által alkalmazott kevésbé megbízható és alacsony teljesítményű szerverekre épülő megoldásokkal szemben.

Mint a mennyiségorientált adatmozgatások ideális megoldása, a SAN Copy lehetővé teszi a szervezetek számára az adatok gyors másolását és mozgatását – akár óránként négy terabyte-os sebességgel – anélkül, hogy az alkalmazásokra ez hatással lenne. A vásárlók a SAN Copy segítségével például átmozgathatják az információkat a termelési környezetekből a tesztrendszerekbe az alkalmazásfejlesztés során – biztosítva a legfrissebb adatok elérését, ami magasabb szintű pontosságot és konzisztenciát eredményez. A SAN Copy ideális eszköz távolsági hálózatokon keresztül történő adatmigrációhoz és nagy távolságú tömeges adatmásoláshoz is.

“Számos vásárlónk használ CLARiiON és Symmetrix rendszereket a szervezetén belül. Ezek a vásárlók keresték a módját annak, hogy szervererőforrások felhasználása nélkül adatokat mozgathassanak ezek között a rendszerek között – most választ adtunk erre az igényre,” nyilatkozta David Donatelli, az EMC tárolóplatform-műveletekért felelős ügyvezető alelnöke.
A SAN Copy teljes mértékben integráltan működik az EMC TimeFinder és SnapView helyi replikációs alkalmazásaival, szükségtelenné téve a termelő tevékenység megzavarását üzletmenet-folytonossági kötetek (BCV-k) vagy pillanatfelvételek forráskötetként használatával, vagyis az alkalmazások online állapota fenntartható a teljes adatmozgatási művelet alatt.

Az EMC egy új adatmigrációs eszközt is bemutatott a Hewlett-Packard/Compaq (HPQ) StorageWorks rendszeréhez. Az EMC Professional Services a SAN Copy szoftvert fogja használni az adatok mozgatásához a StorageWorks tömbökről az EMC vezető hálózati tárolóplatformjaira, a CLARiiON-ra és a Symmetrixre. Ez az új szolgáltatás teljes adatintegritást eredményez, miközben csökkenti a hagyományos adatmigrációs eszközök a helyi hálózatokból adódó szűk keresztmetszeteit.

A SAN Copy a CLARiiON CX és FC sorozatú, valamint a Symmetrix DMX és 8000 sorozatú rendszereket támogatja. A nagy távolságú konfigurációkhoz az EMC a Nishan tárolókapcsolóit (storage switches) vizsgálta be és minősítette. A további gyártók kapcsolóinak minősítése szintén várható a közeljövőben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés