Connect with us

technokrata

Egyre több globális nagyvállalat alkalmazza az SAP NetWeaver-t informatikai költségszintje mérséklés

Dotkom

Egyre több globális nagyvállalat alkalmazza az SAP NetWeaver-t informatikai költségszintje mérséklés

A Wrigley, a Rohm and Haas Company és a Salzgitter is az SAP NetWeaver segítségével integrálja heterogén informatikai rendszereit.

Az SAP AG heterogén informatikai környezetek költségszintjének mérséklésére kidolgozott SAP NetWeaver integrációs és alkalmazásplatformja növekvő népszerűségéről számolt be. Az SAP NetWeaver januári bevezetése óta számos ügyfél – köztük a Wrigley, a Rohm and Haas és a Salzgitter AG – ismerte fel a dolgozók, az információk és üzleti folyamatok technológiákon és szervezeteken átívelő integrálását támogató platform stratégiai jelentőségét. A bejelentésre a március 24 – 26. között megrendezett SAP Business Information Warehouse (BW) & Enterprise Portal (EP) konferencia keretében, a Florida állambeli Orlandóban került sor.

Az SAP NetWeaver komplett, nyitott és rugalmas infrastruktúrát biztosít az SAP és más szállítók alkalmazásainak integrálásához. Az SAP összes megoldásának platformjaként szolgáló SAP NetWeaverrel a cégek technológiai hátterük megváltoztatása nélkül fejleszthetik tovább a vállalati értéklánchoz kapcsolódó üzleti folyamatokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák