Connect with us

Internetes cipőrendelés az SAP segítségével

Dotkom

Internetes cipőrendelés az SAP segítségével

A Wolverine World Wide is az SAP-t választotta az ellátási-lánc és az ügyfélkapcsolatok kezeléséhez, így a vezető cipőgyártó a mySAP Business Suite-ot használja az összes márkára kiterjedően az integrált technológiai platform bevezetése érdekében.

Az SAP AG bejelentette, hogy a Wolverine World Wide, Inc., a márkás cipők az egész világon népszerű gyártója a mySAP Business Suite-ot választott IT-platformként ahhoz, hogy központosítsa és racionalizálja a cég működését az összes márkára kiterjedően.

A Wolverine World Wide a mySAP Business Suite megoldásait – a mySAP Supply Chain Managementet (mySAP SCM), a mySAP Customer Relationship Managementet (mySAP CRM) és a mySAP Financialst – vezeti be az igény alapú tervezés és előrejelzések, az internetes értékesítés, a call center szolgáltatásai, valamint a pénzügyi kimutatások és elemzések javítása érdekében.

A mySAP Business Suite segítségével a Wolverine hatékonyan kezelheti globális marketing-, beszerzési és gyártási hálózatát úgy, hogy a felhasználók az egész világon hozzáférhetnek a kritikus fontosságú adatokhoz. A bejelentés az SAP és a Wolverine egyre bővülő kapcsolatát jelzi: a cég elsőként az SAP piacvezető üzleti megoldását, az SAP Apparel és Footweart (SAP AFS) implementálta, még 1998-ban.

A Wolverine World Wide több mint 130 országban forgalmaz lábbeliket. Márkái jól ismertek: CAT Footwear, Bates, Harley-Davidson Footwear, Hush Puppies, Merrell, Stanley Footgear és Wolverine.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom