Connect with us

Az SAP kibővíti ERP-kínálatát: új vállalatirányítási megoldással jelenik meg a piacon

Dotkom

Az SAP kibővíti ERP-kínálatát: új vállalatirányítási megoldással jelenik meg a piacon

Az ágazat legátfogóbb és legjobban bővíthető vállalatirányítási megoldásaként pozicionált mySAP ERP felhasználói meglévő informatikai beruházásaik előnyeit hasznosítva mérsékelhetik költségeiket.

Az SAP AG bemutatta az ágazat legátfogóbb ERP-termékeként pozícionált mySAP ERP megoldást. Az SAP ERP-kínálatát bővítő, továbbfejlesztett vállalatirányítási alkalmazás – amelynek felhasználói fokozott hatékonyságra és nyereségességre tehetnek szert, és minden eddiginél jobban kézben tarthatják adminisztratív és működési környezetüket – tovább szilárdítja az első standard üzleti ERP-szoftver készítőjeként ismertté vált SAP piacvezető pozícióját. A mySAP ERP az üzleti folyamatok és a technológia integrációjának soha nem látott, új szintjeit valósítja meg a vállalaton belül, és megteremti a fokozatos bővítés alapjait. A bejelentésre Hannoverben, a március 12-19. között megrendezett CeBIT kiállítás keretében került sor.

A világ első számú ERP-szállítójaként számon tartott SAP új mySAP ERP megoldása már jelenleg is megrendelhető. Az ágazatvezető SAP NetWeaver integrációs és alkalmazásplatformjára épülő mySAP ERP teljes körűen együttműködik a Microsoft .NET és az IBM WebSphere környezetekkel, támogatja a mobil és a portál-technológiát, valamint az üzleti információs és tudásmenedzselő megoldásokat. Az SAP NetWeaver technológiai platformnak köszönhetően a mySAP ERP támogatja a szolgáltatásalapú üzleti megoldások kialakítását elősegítő, nemrégiben bemutatott SAP Enterprise Services Architecture nagyvállalati szolgáltatási architektúrát. Az architektúra révén a vállalatok új üzleti értékhez juthatnak meglévő technológiai beruházásaikból, és első ízben terjeszthetik ki működésük minden szintjére a Web-szolgáltatások alkalmazását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom