Connect with us

technokrata

Új ágazatspecifikus megoldás az SAP-tól a CeBIT-en

Dotkom

Új ágazatspecifikus megoldás az SAP-tól a CeBIT-en

Az új megoldás az SAP a professzionális szolgáltatási ágazatban felhalmozott sokrétű tapasztalatit és -eredményeit hasznosítja, hozzásegítve a projektalapon működő szolgáltatószervezeteket kulcsfontosságú üzleti folyamatainak menedzseléséhez.

Az SAP AG bejelentette a projektalapú szolgáltatószervezetek kulcsfontosságú üzleti folyamatainak menedzselését szolgáló, testre szabott ágazati megoldása, a mySAP Professional Services globális bevezetését.

A professzionális szolgáltatási ágazat szereplőivel folytatott sikeres együttműködés hagyományait tovább építő új megoldás a projektalapú szolgáltatások nyújtására szakosodott szervezetek teljes szolgáltatási folyamatát fedi le – a projekt előkészítésétől egészen a tényleges árbevétel realizálásáig. Az SAP ágazatspecifikus megoldás-portfoliójának huszonharmadik elemeként bevezetett mySAP Professional Services – a többi iparági megoldásához hasonlóan – az adott vertikum egyedi szükségleteihez és követelményeihez igazodó jellemzőkkel és funkcionalitással egészíti ki az SAP vállalatirányítási szoftverek fejlesztése terén már bizonyított alkalmazásait.

A bejelentésre a világ vezető informatikai, távközlési, szoftvertechnológiai és szolgáltatási szakvására, a március 12- 19. között Hannoverben megrendezett CeBIT keretében került sor.

A mától megrendelhető mySAP Professional Services alapfunkciói a portfolió-menedzselés, a projektirányítás, az erőforrás-gazdálkodás, a tudásmenedzselés és az idő- és költségfelhasználás-követés területét fedik le. A világ legnagyobb szolgáltatószervezetei közül többek között a Deloitte Consulting (hamarosan Braxton), a HP, az itelligence, a KPMG és a Plaut támaszkodik professzionális szolgáltató tevékenysége során az SAP
szakértelmére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák