Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba Tecra S1 – rugalmas kiépítésű noteszgép

Dotkom

Toshiba Tecra S1 – rugalmas kiépítésű noteszgép

A Toshiba másik Tecra modellje szintén nagyfokú szabadságot ad leendő felhasználója kezébe: szinte bármilyen igénynek képes megfelelni testreszabható felszereltségének köszönhetően.

Az 1,4 vagy 1,6 GHz-es Pentium-M processzort tartalmazó noteszgép a Toshiba harmadik, Centrino technológia köré épülő notebookja. Az eszköz 14 vagy 15 colos XGA kijelzővel is megvásárolható, grafikus vezérlője pedig egy Ati Mobility Radeon 9000, mely 32 MB-nyi videomemória felett ˝uralkodik˝.

Operatív tára 256 vagy 512 MB PC2100-as DDR SDRAM, ha azonban ez szűkösnek bizonyulna, akkor egészen 1 GB-ig lehet bővíteni. Háttértár tekintetében is rugalmas a választék: 30, 40 vagy 60 GB-os, 5400 rpm-es merevlemez szolgálhat az adatok eltárolására. A noteszgéphez még jár egy optikai meghajtó (a leendő tulajdonos választása szerint; CD-ROM, DVD-ROM, DVD/CD-RW kombó vagy DVD-RW/CD-RW kombó drive).

A noteszgép integrált Wi-Fi-vel (802.11b) is rendelkezik, melyet vagy az Intel vagy a Cisco biztosít a felhasználó számára. Emellett választhatóan integrált Bluetooth 1.1-gyel is felszerelhető ezen Tecra modell. 3 darab 2.0-s USB, egy soros, egy párhuzamos és egy infravörös port került a Toshiba ezen típusának hátuljára.

6 cellás, 4400 mAh-s vagy 9 cellás, 6600 mAh-s lítium-ion polimer akkumulátor szolgál energiaforrásként a notebookban, mely így maximálisan körülbelül 5,1 órás üzemidőre is képes. Az előre telepített Windows XP Pro operációs rendszerrel együtt ára 1947-3647 dollár között alakul.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés