Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba Satellite Pro M10 – a tömegeknek szánt új noteszgép

Dotkom

Toshiba Satellite Pro M10 – a tömegeknek szánt új noteszgép

Az egyik legolcsóbb Centrino-s modell ez a típus, mely ettől függetlenül igen jó kiépítésben (is) kapható.

A Toshiba ezen típusa 1,4 GHz-es Pentium-M processzorra épül. Kijelzője (melynek képátlója 15 col) maximum XGA felbontásra képes. Ezt az Nvidia GeForce 4 Go 420 grafikus vezérlője felügyeli, mely 32 MB-nyi videomemóriával rendelkezik. Operatív tára 512 MB (ez egyébként 1 GB-ig bővíthető) PC2100-as DDR SDRAM.

Az adatok eltárolását a 40 GB-os, 5400 rpm-es merevlemez szolgálja. Amennyiben ez nem lenne elég, akkor az optikai meghajtó megfelelő kiválasztása esetén (CD-ROM, DVD-ROM, DVD/CD-RW kombó vagy DVD-RW/CD-RW kombó meghajtó) akár ki is lehet írni lemezre a helyszűkében feleslegessé vált adatokat.

Integrált Wi-Fi-vel (802.11b) is rendelkezik, melyet az Intel Calexico biztosít használója számára. Emellett egy integrált 10/100 Mbps-os Ethernet csatoló és egy integrált 56 Kbps-os modem teszi teljessé a képet a külvilággal való kommunikáció során.

A 2 darab 2.0-s USB és egy párhuzamos porttal bíró noteszgépbe egy 9 cellás, 6600 mAh-s lítium-ion polimer akkumulátor jutott energiaforrásként (második telepnek egy 6 cellás, 3600 mAh-s akkumulátor választható), amely így akár 9 órás üzemidőre is képes (a kiegészítő akkumulátor használatával).

Az előre telepített Windows XP Home vagy Pro operációs rendszerrel bíró Toshiba modell ára 2000-2420 dollár között alakul.

Fizikai paraméterek

Méret: 33x29x4 cm
Tömeg: 3 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés