Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új stratégia a Canonnál

Dotkom

Új stratégia a Canonnál

A Canon erősíti kutatási és fejlesztési befektetéseit,
hogy megszilárdítsa az újdonságok bevezetésében játszott vezető szerepét.

A Canon a tavalyi harmadik helyről az IBM mögötti második helyre lépett előre a képalkotási és információs technológiai versenyben 2002-ben az Egyesült Államokban bejegyzett szabadalmai révén.

A technológia megújítása iránti elkötelezettség a Canon globális üzletmenetének központi eleme. Bizonyítja ezt folyamatosan az a kutatásra szánt éves ráfordítás, amely tavaly éves szinten minden eddigi rekordot megdöntve elérte a 233,7 milliárd jent (1,947 millió dollár vagy 1,87 millió euró). Ez az összeg a Canon 2002-es összevont forgalmának 7,9%-a. A „befektetés hozamaként” a Canon folyamatosan új üzleti lehetőségekkel gazdagodik az új technológiák, kutatások és fejlesztések segítségével.

A kutatás és fejlesztés kulcsszerepet játszik a Canon azon ötéves vezetési tervének második fázisában (Excellent Global Corporation Plan), melynek eredményeként a Canon világszerte az összes meglévő fő üzleti területén vezető szerepet kíván szerezni.

A múltban a Canon európai kutatási és fejlesztési központjai a Canon Inc. anyagi támogatásával hozzájárultak a vállalat átfogó technológiai fejlesztéséhez. Ma e központok feladata nem csupán a technológiai fejlesztés a Canon Inc. számára, hanem az új területek, lehetőségek felkutatása és megteremtése Európában, továbbá eredeti technológiák fejlesztése, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a Canon eredményességének növeléséhez a világ minden részén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés