Connect with us

Az adaptív üzleti működés alapjairól – Új vállalatirányítási szakkönyv az SAP-tól

Dotkom

Az adaptív üzleti működés alapjairól – Új vállalatirányítási szakkönyv az SAP-tól

Az ellátásilánc-kezelő megoldások vezető nemzetközi szállítójának új könyve bemutatja, miként állíthatják a vállalatok az adaptív ellátásilánc-kezelő hálózatok alkalmazása terén szerzett tapasztalatokat a mindennapi üzleti működés sikerének szolgálatába.

A vállalatokat és azok ellátási láncát érintő kérdésekkel kapcsolatos szakmai párbeszéd ösztönzése mellett elkötelezett SAP AG bemutatta “Adapt or Die” címet viselő, új vállalatirányítási szakkönyvét. A mű arra keres választ, miként segítheti hozzá az adaptív üzleti működés alapelveinek alkalmazása a vállalatokat gazdasági teljesítményük javításához.

Az új könyv szerzője Claus Heinrich, az SAP Irányítóbizottságának tagja, aki kiemelt szerepet játszott a vállalat ellátásilánc-kezelő megoldások globális piacán birtokolt első helyének megszerzésében. A könyv bemutatására az Illinois állambeli Chicagóban, a március 3. és 6. között megrendezett National Manufacturing Week szakkonferencia keretében került sor.

Az “Adapt or Die” leírja, miként segíthetik elő az adaptív vállalati hálózatok az üzleti sikert a XXI. században. Az adaptív hálózatok kialakításához a gazdaság szereplőinek az adaptív ellátásilánc-hálózatok koncepciója alapján kell továbbfejleszteniük jelenlegi vállalatirányítási gyakorlatukat. Az SAP először a floridai Orlandóban megtartott 2001. évi SAPPHIRE nemzetközi ügyfél-konferenciáján számolt be az adaptív ellátásilánc-hálózatokkal kapcsolatos stratégiájáról.

Az adaptív ellátásilánc-hálózat kiépítéséhez át kell térni az egyes vállalatokon belüli koncentrált, központosított lineáris ellátási láncokról az ellátási lánchoz tartozó partnerek virtuális hálózatát támogató, osztott ellátási láncra. Az adaptív hálózatokban egyszerűbb nyomon követni a fontos adatokat, így a vállalat rugalmasabban reagálhat a napjaink gazdasági környezetére jellemző, gyors ütemű változásokra.

Az adaptív ellátásilánc-kezelő hálózat olyan egyenrangú partnerek hálózata, amelyek gyors reagálókészségük révén valós időben képesek kielégíteni ügyfeleik szükségleteit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom