Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC betartotta ígéretét: továbbfejlesztette a Symmetrix 8000 rendszereket

Dotkom

Az EMC betartotta ígéretét: továbbfejlesztette a Symmetrix 8000 rendszereket

A natív Gigabit Ethernet egyszerűsíti a távoli replikációt és csökkenti költségeit – a 146 gigabájtos meghajtók ár/teljesítménybeli előnyöket biztosítanak.

Beváltotta az EMC Corporation a Symmetrix DMX e havi elindításakor tett ígéretét, és lényeges fejlesztéseket jelentett be a népszerű és széles körben használt Symmetrix 8000-es sorozatú információtároló rendszereihez. A távoli replikáláshoz használható új natív Gigabit Ethernet kapcsolat és a 146 gigabájtos meghajtók segítségével a felhasználók növelhetik meglévő Symmetrix 8000 befektetéseik értékét.

Az új natív Gigabit Ethernet csatlakozással az EMC leegyszerűsítette a távoli adatreplikálást és lényegesen csökkentette annak összesített költségeit. Azok, akik az IP-t választották átviteli közegnek, immár közvetlenül csatlakoztathatják Symmetrix 8000 rendszereiket az IP infrastruktúrába a távoli replikálás érdekében, és ez jelentős költségbeli előnyöket jelent a Symmetrix rendszerek Symmetrix Remote Data Facility (SRDF) szoftverrel történő konfigurálásánál és figyelésénél.

Bejelentette az EMC azt is, hogy nagyteljesítményű, nagykapacitású, 146 gigabájtos meghajtók állnak rendelkezésre az új és a már telepített Symmetrix 8000-es sorozatú rendszerekhez. Natív Gigabit Ethernet-csatlakozású, 146 gigabájtos meghajtók kaphatók az összes új és meglévő Symmetrix 8000 rendszerhez. A Symmetrix 8000 rendszereket 2000 áprilisában bocsátották piacra.

A Symmetrix 8000-es sorozat szoftverszinten továbbra is teljes mértékben kompatibilis az összes új Symmetrix DMX sorozatú információtároló rendszerrel, egyszerre kínálva a hardverinnováció és a meglévő Symmetrix rendszerekkel való maximális szoftver együttműködés előnyeit. Ez azt jelenti, hogy problémamentesen, hatékonyan, költséges képzés, valamint az üzemeltetési eljárások módosítása nélkül integrálhatók a legmodernebb tárolótechnológiák az infrastruktúrába.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés