Connect with us

Az EMC betartotta ígéretét: továbbfejlesztette a Symmetrix 8000 rendszereket

Dotkom

Az EMC betartotta ígéretét: továbbfejlesztette a Symmetrix 8000 rendszereket

A natív Gigabit Ethernet egyszerűsíti a távoli replikációt és csökkenti költségeit – a 146 gigabájtos meghajtók ár/teljesítménybeli előnyöket biztosítanak.

Beváltotta az EMC Corporation a Symmetrix DMX e havi elindításakor tett ígéretét, és lényeges fejlesztéseket jelentett be a népszerű és széles körben használt Symmetrix 8000-es sorozatú információtároló rendszereihez. A távoli replikáláshoz használható új natív Gigabit Ethernet kapcsolat és a 146 gigabájtos meghajtók segítségével a felhasználók növelhetik meglévő Symmetrix 8000 befektetéseik értékét.

Az új natív Gigabit Ethernet csatlakozással az EMC leegyszerűsítette a távoli adatreplikálást és lényegesen csökkentette annak összesített költségeit. Azok, akik az IP-t választották átviteli közegnek, immár közvetlenül csatlakoztathatják Symmetrix 8000 rendszereiket az IP infrastruktúrába a távoli replikálás érdekében, és ez jelentős költségbeli előnyöket jelent a Symmetrix rendszerek Symmetrix Remote Data Facility (SRDF) szoftverrel történő konfigurálásánál és figyelésénél.

Bejelentette az EMC azt is, hogy nagyteljesítményű, nagykapacitású, 146 gigabájtos meghajtók állnak rendelkezésre az új és a már telepített Symmetrix 8000-es sorozatú rendszerekhez. Natív Gigabit Ethernet-csatlakozású, 146 gigabájtos meghajtók kaphatók az összes új és meglévő Symmetrix 8000 rendszerhez. A Symmetrix 8000 rendszereket 2000 áprilisában bocsátották piacra.

A Symmetrix 8000-es sorozat szoftverszinten továbbra is teljes mértékben kompatibilis az összes új Symmetrix DMX sorozatú információtároló rendszerrel, egyszerre kínálva a hardverinnováció és a meglévő Symmetrix rendszerekkel való maximális szoftver együttműködés előnyeit. Ez azt jelenti, hogy problémamentesen, hatékonyan, költséges képzés, valamint az üzemeltetési eljárások módosítása nélkül integrálhatók a legmodernebb tárolótechnológiák az infrastruktúrába.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom