Connect with us

BT: ötéves outsourcing szerződés

Dotkom

BT: ötéves outsourcing szerződés

A BT öt évre szóló telekommunikációs megállapodást kötött a Honeywell-lel.

A BT bejelentette, hogy öt évre szóló outsourcing szerződést kötött a Honeywell-lel, a különböző technológiák és gyártás globális vezetőjével. A megállapodás szerint a BT 220 Honeywell telephelynek nyújt majd kommunikációs és hálózati szolgáltatásokat szerte Nyugat-Európában.

A szerződési feltételeknek megfelelően a BT Ignite, a BT üzleti szolgáltatások és megoldások divíziója menedzseli majd a Honeywell teljes hang kommunikációját, PBX irányítását, LAN infrastruktúráját és irányítását, mobil és videó kommunikációját valamint Internet hozzáférését. Ezen felül a Honeywell WAN hálózatát is, áttelepítve azt a frame relay/ATM-ről Internet Protokoll(IP) virtuális saját hálózatra(VPN).

A Honeywell döntése szerint a központi cél a hálózati frissítése és továbbfejlesztése volt, ugyanakkor fontos szerepet játszott az ezen futó forgalom és alkalmazások ellenőrzésének és prioritásának centralizálása. A multi-protocol label switching (MPLS)-re alapozva az IP VPN teszi lehetővé a Honeywell számára, hogy hálózatának menedzselését és teljesítményét javítsa, és ezzel egyidőben költséget takarítson meg.

Ez a megállapodás a BT-t a Honeywell Információs és Kommunikációs Technológia(ICT) stratégiájának központjába helyezi Nyugat-Európában, és kiválasztott outsourcing partnerként hozzáértésünkre és megbízhatóságunkra épít globális üzleteinél.

A BT nemrégiben hasonló szerződéseket kötött az Unilever-rel és az Abbey National-lel. A Honeywell megállapodás jól demonstrálja a BT kapacitását és hozzáértését globális outsourcing feladatok sikeres megoldásában. A szerződés a Honeywell-nek nyújtott kommunikációs és hálózati szolgáltatásokra összpontosít Nyugat-Európa szerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő