Connect with us

technokrata

A Synergon aláírta a kibővített Sun Service Manager-i szerződést

Dotkom

A Synergon aláírta a kibővített Sun Service Manager-i szerződést

Annak ellenére, hogy a Synergon már korábban is rendelkezett a Sun Service Manager-i szerződéssel, a Sun által tavaly átalakított és hatáskörében kibővített szerződés megkötéséhez a Synergon szakemberei megszerezték az újabb szükséges minősítéseket és képesítéseket.

A Synergon Informatika Rt. teljes javítási hatáskört biztosító Sun Service Manager-i szerződést írt alá. A Sun ezzel a korábbiakhoz képest szélesebb jogkört biztosít partnereinek ügyfelei garanciális problémáinak megoldásában.

A szerződés következtében a Synergon ügyfelei számára teljes jogúan vállalhatja a Sun alapú megoldások tervezését, kivitelezését és a rendszerek működtetéséhez szükséges rendelkezésre állást, valamint hardveres hibajavítást és cserét.

A Sun Service Manager
Singer Péter, a Sun Microsystems rendszertámogatási üzletág-igazgatója mondta a szerződés aláírása alkalmából: “Ez a szerződés azért fontos számunkra, mert a Synergon szakemberei rendelkeznek azzal a magas szintű tudással, amellyel a komplex Sun alapú megoldásokat alkalmazóknak is kiemelkedő támogatást tudnak nyújtani. Az eddigi partnermodellben a hardverhibából származó problémákat csak a Sun saját szakemberi voltak jogosultak elhárítani. Azonban a komplex rendszerek, megoldások üzembe helyezésével olyan igények merültek fel az ügyfelek részéről, melyeket gyakran csak a Sun és a viszonteladók erőforrásainak egyesítésével lehet hatékonyan kiszolgálni. Sok projektben a partnereink rendelkeznek a megoldás-specifikus ismeretekkel. Hivatalos szervizpartneri programjainkat is ennek megfelelően alakítottuk át. Partnereink új intenzív képzési programokon vesznek részt és jogosultságot szerezhetnek a helyszíni munkavégzésre. A partner mérnökök a Sun Technikai Központ háttértámogatását, diagnosztikai szolgáltatásait és alkatrész készleteit ISO minősített procedúrák alkalmazásával érik el. A Synergon már több mint 5 éve a Sun Service Manager partnere, ideális partner ebben a modellben.”

A Sun Szerviz Partnerek (Sun Service Manager, SSM) komplex szolgáltatásaik részeként támogatást biztosítanak a Sun szoftver/hardver platformra is. A Sun a rendszertámogatás hátterét, az alkatrész-ellátást is beleértve, mérnökei rendelkezésre állása révén biztosítja SSM partnereinek az erre vonatkozó szerződések alapján. A Sun szolgáltatásai a teljes megoldást, alkalmazás és hálózati támogatást is nyújtó Sun Service Manager-partnereken keresztül a direkt kapcsolattal azonos színvonalon és hatékonysággal állnak ügyfeleik rendelkezésére.

A Synergon már korábban is rendelkezett a Sun Service Manager-i szerződéssel, de a Sun által tavaly átalakított és hatáskörében kibővített szerződés megkötéséhez a Synergon szakemberei megszerezték az újabb szükséges minősítéseket és képesítéseket. A Synergon Sun mérnökei ügyfeleiknél jogosultak a hibafelmérésre, -megállapításra, majd a javításra és cserére egyaránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök