Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gondok az Apple 17 colos noteszgépével

Dotkom

Gondok az Apple 17 colos noteszgépével

Előre nem látott problémák léphettek fel a Steve Jobs által még januárban bejelentett Powerbookkal.

A noteszgépek között nagynak számító 17 colos kijelzővel bíró Powerbook az Apple Macworld Expo keretei között került bemutatásra, maga Steve Jobs ecsetelte a bemutatópéldány képességeit és tudását. Az akkori információk szerint február során kellett volna megjelennie a világ legnagyobb notebookjának kikiáltott Powerbooknak, ez azonban nem történt meg…

Egyes felhasználók már a bemutatót követően rögtön éltek az előrendelés lehetőségével, és bejelentették igényüket a 17 colos Powerbookra. Azonban azóta sem jutottak hozzá a noteszgéphez, a forgalmazó szerint erre nem is kerülhet sor március 24-ig. Az Apple pedig mélyen hallgat: online boltjában a rendelést követő szállítási határidő rendre 5 hetes, ráadásul a kiskereskedelmi egységekben nem is kapható az eszköz.

Pedig az igény nagy: a 12 colos változathoz képes négyszer annyi megrendelést kaptak a forgalmazók. A független értékesítőhelyeket faggatva kiderült, a dealerek sem tudnak konkrét időpontot mondani, de reményeik szerint még a hónap vége előtt megérkezhetnek az első szálltmányok.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés