Connect with us

A SAP bemutatta az ipari gép- és alkatrészgyártás támogatására szánt, stratégiai megoldását

Dotkom

A SAP bemutatta az ipari gép- és alkatrészgyártás támogatására szánt, stratégiai megoldását

Az SAP ágazatspecifikus termékeinek új generációját képviselő mySAP IM&C egységes, integrált megoldásként teremt kapcsolatot a gyártóműhelyek és a szélesebb gyártási környezet között.

Az SAP AG speciális megoldása az ipari gép- és alkatrészgyártás komplex szükségleteinek kielégítésére szolgál. A mySAP Industrial Machinery & Components (mySAP IM&C) a gyártóüzemektől az adminisztratív egységekig, valamennyi terület üzleti folyamatait egységes, integrált megoldásként támogatja.

A mySAP IM&C az SAP gyártóvállalatoknak szánt, új generációs, adaptív és rugalmas megoldáscsaládjának első tagja. A megoldás elmélyíti a gyártóműhelyek és a szélesebb gyártási környezet között fennálló vertikális integrációt, valamint az ügyfelek, az ellátási lánc, a termékéletciklus és a szervizfolyamatok hatékony kezelése révén a megrendelésektől a készpénzgazdálkodásig, valamennyi állandóan fejlődő üzleti folyamatot támogatja.

A mySAP IM&C felhasználói versenyképességüket megőrizve, jelentős költségcsökkentés mellett integrálhatják és irányíthatják vállalati szervezetük egészének működését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom