Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP: évi 300.000 Hyundai gépkocsi

Dotkom

SAP: évi 300.000 Hyundai gépkocsi

A Hyundai az SAP-t kérte fel első amerikai összeszerelő üzeme informatikai rendszereinek szállítására. A gépkocsigyártási ágazat legnagyobb mySAP-projektjének helyszínéül szolgáló üzemben évente 300.000 autó gördül majd le a gyártószalagról.

Az SAP AG bejelentette, hogy a világ vezető gépkocsigyártói között számon tartott Hyundai Motor Company az SAP-t választotta első USA-beli OEM összeszerelő üzeme fő megoldásszállítójául. Az Alabama állambeli Montgomery-ben épülő üzem az ágazat hasonló észak-amerikai létesítményei közül elsőként használ majd teljes működése támogatására SAP-szoftvereket.

A Hyundai több ERP-szállító – köztük az Oracle – kínálatának áttekintését követően, főként a megoldás átfogó jellege miatt döntött az SAP mellett. A cég Autoever nevet viselő informatikai leányvállalata máris hozzálátott a bevezetés első fázisának megvalósításához. A Hyundai az új üzem működésének magas szintű hatékonyságát kívánja biztosítani a mySAP.com e-business platformmal. Az évente mintegy 300.000 gépkocsit előállító létesítmény a cég Koreán kívüli legnagyobb gyártóüzemeinek egyike lesz.

Az integrált vállalatirányítási (ERP) alapfunkcionalitást tartalmazó csomag szoftverelemei: mySAP Human Resources (mySAP HR); mySAP Financials; az ágazatspecifikus mySAP Automotive; és az SAP vezető ellátásilánc-kezelő megoldása, a mySAP Supply Chain Management (mySAP SCM). E megoldások az anyagkezelés, valamint a termelés és a logisztika megtervezése terén nyújtanak nagy segítséget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés