Connect with us

technokrata

Labdába rúg a Canon

Dotkom

Labdába rúg a Canon

Az UEFA bemutatta a Canont, mint az UEFA EURO 2004 fő szponzorát. A világ egyik legnagyobb irodai berendezéseket gyártó vállalata, a Canon szintén támogatja az UEFA Női Európa Bajnokságát, valamint az UEFA Under-21 Európa Bajnokságot.

Hétfőn nyilvánosságra hozták, hogy a Canon az UEFA által Portugáliában rendezendő labdarúgó EB-nek, az UEFA EURO 2004-nek lesz az új hivatalos támogatója. A megállapodás tényét ma reggel jelentette be Nyonban Gerhard Aigner, az UEFA főtitkára és Hajime Tsuruoka, a Canon Europe elnök-vezérigazgatója az Európai Futball Házában.

A Canon az UEFA EURO 2004 Hivatalos Partnereként csatlakozik a programhoz, digitális fényképezőgépekből, nyomtatókból, fénymásolókból és faxokból álló termékskálát is biztosítva a szervezőknek.

A megállapodás folytatása a Canon és a labdarúgás hosszú ideje tartó kapcsolatának, amely során eddig a Canon támogatója volt olyan európai és világszintű labdarúgó eseményeknek, mint az UEFA Bajnokok Ligája (1995-2000), a Labdarúgó VB (1978-1998), vagy az UEFA Labdarúgó EB (1980-1996).

Az esemény zökkenőmentes lebonyolításának érdekében a Canon nyomtatókat, faxokat és digitális fénymásoló-gépeket szállít a szervezőknek. Továbbá a cég az eseményről tudósító fotóriporterek munkáját fogja segíteni a mérkőzések helyszínéül szolgáló 10 portugáliai városban felállított média-központokban üzemelő szervizeivel, amelyek mind a fényképezőgépek, mind pedig a lencsék területén nyújtanak gyors szolgáltatásokat.

A Canon csatlakozik a Carlsberg, McDonald’s, Coca-Cola és JVC vállalatokhoz, mint Hivatalos Partner az UEFA EURO 2004 programban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák