Connect with us

Hirdetés

technokrata

Snowboardverseny a Westend tetején!

Dotkom

Snowboardverseny a Westend tetején!

Idén ismét megrendezésre kerül az O’Neill-Nokia Snowboardverseny, a belvárosban, a Westend City Center tetején.

Az elmúlt két év sikere után január 25-én ismét megrendezik az O’Neill-Nokia Downtown High Budapest 2003 nyílt nemzetközi férfi snowboard versenyt. A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a fiatalok körében ezt az „extrém” sportágat.

A látvány minden bizonnyal lenyűgöző lesz, hiszen a Westend City Center tetőparkolójában kerül megrendezésre az esemény. A sánc 13 méter magas, és 50 méter hosszúságú lesz, mely műhóval és a helyszínen gyűjtött hóval lesz leborítva. A sánc 12-18 méteres ugrásokat is lehetővé tesz, így már csak a versenyzők bátorsága szab határt a légi mutatványoknak.

Az előzetes jelentkezések alapján 6 ország 30-40 versenyzője fog megküzdeni egymással az 500.000 Ft összdíjazású versenyen. A rendezők idén is 10.000-15.000 látogatót várnak. Az edzések már január 24-én elkezdődnek, melyek szombaton 14:00-ig tartanak. Szombaton 16:00-kor kezdődik a selejtező, mely eredményei alapján a nyolc legjobb fog a döntőbe jutni.

A helyszínen egy 200 négyzetméteres melegedő/pizzasátor várja a szurkolókat, ahol nem fognak lemaradni a verseny egyetlen momentumáról sem, hiszen egy óriáskivetítőn követhetik nyomon a verseny mindenkori állását.

A Club Nokia tagok ingyenesen használhatják a Nokia sátrat, ahol is enni és inni kapnak a Club Nokia tagjai. A belépéshez nem kell mást tenni, mint felmutatni a Club Nokia kártyát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés