Connect with us

technokrata

Jazzgála a Matáv és a Westel támogatásával

Dotkom

Jazzgála a Matáv és a Westel támogatásával

2003. május 31-én a Budapest Kongresszusi Központban a Matáv-Westel Jazzgálán először lép fel együtt napjaink három jazz-sztárja: Pat Metheny, Jack DeJohnette és John Patitucci. A budapesti estén kívül a három jazz-sztár nem tervez további együttes produkciót, ezért a Matáv-Westel Jazzgála közönsége egyedi, különleges zenei élményre számíthat.

A Matáv Csoport kiemelten fontosnak tartja, hogy minél több világhírű előadó és különleges produkció legyen elérhető a hazai közönség számára. A Matáv és a Westel ezért közösen vállalta egy újabb különleges zenei esemény támogatását.

A Bartók Rádió immár negyedik éve megrendezésre kerülő jazz-tehetségkutató versenyének díjkiosztó gálaestjén először játszik együtt a három művész. A jazz-sztárok korábban még soha, sehol nem vállaltak közös szereplést. A bőgősöknek és basszusgitárosoknak kiírt idei nemzetközi jazzverseny díszelnöke John Patitucci lesz.

A verseny zárógálája egyben a jazzverseny-sorozat záróeseménye is lesz, ezért a szervezők meghívták a korábbi évek jazzgáláin fellépő művészeket is: Pat Metheny a 2000-ben rendezett Zoller Attila Jazz-gitárgála vendége volt, Jack DeJohnette pedig a tavalyi Kovács Gyula Jazz-dobgálán lépett fel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek