Connect with us

technokrata

Újabb kormányzati Sybase-keretszerződés

Dotkom

Újabb kormányzati Sybase-keretszerződés

A Sybase Magyarország Kft. újabb keretmegállapodást kötött a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával (MKGI).

A Sybase Magyarország Kft. és a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (MKGI) között létrejött keretmegállapodás alapján a Sybase magyarországi képviseletének 375 millió forint értékben lehetősége nyílik adatbázis-kezelő eszközök és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szállítására.

Koller György a kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a keretmegállapodás a kormányzati terület 1.200 intézményének tesz lehetővé egyszerűsített beszerzési ügymenetet a Sybase termékeire, szolgáltatásaira, amelyeket a cég minősített alvállalkozókkal közösen bocsát rendelkezésre.

A keretszerződés alapján a Sybase Magyarország Kft. garantálja, hogy a legkedvezőbb áron, a legjobb terméket kapják megrendelőik, akiknek nem kell már a bonyolult közbeszerzési procedúrával foglalkozniuk. A főleg kincstári, önkormányzati intézmények számára kínált lehetőség nem kész megoldások közbeszerzés nélküli igénylését, hanem alapeszközök értékesítését jelenti – mutatott rá az ügyvezető igazgató.

A 10 millió forint törzstőkével létrehozott cég tavalyi árbevételének mintegy negyede származott a már korábban megkötött keretmegállapodásból. A forgalom túlnyomó hányada az államigazgatási eladásokon kívül a pénzügyi szektor bővülő megrendeléseiből adódott. A cég ezen kívül szállít telekommunikációs, kereskedelmi, egészségügyi megoldásokat is. A Sybase Magyarország többségi tulajdonosán, az Axis Kft.-n kívül tulajdonrésszel rendelkezik több magánszemély.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek