Connect with us

technokrata

SAP a banki műveletek integrálásához is

Dotkom

SAP a banki műveletek integrálásához is

A Zuercher Kantonalbank az SAP-t választja a banki műveletek integrálásához.

Svájc negyedik legnagyobb bankja a mySAP Banking segítségével konszolidálja rendszereit és épít ki egységes platformot a jövőbeli növekedéshez.

AZ SAP AG bejelentette, hogy a Zuercher Kantonalbank (ZKB), Svájc negyedik legnagyobb bankja a kifejezetten a banki szféra számára kialakított SAP megoldást, a mySAP Bankinget választotta a banki folyamatok cégen belüli integrálásához és kezeléséhez, amely egy keretrendszert is biztosít a jövőbeli növekedéshez. A bank az SAP integrált megoldására cseréli jelenlegi rendszerét a banki folyamatok optimalizálása, a vállalati szintű működési költség csökkentése és a piac igényeire való reagálás javítása érdekében.

“Az SAP mySAP Banking megoldáscsomag új ügyfele nagy jelentőségű az integrált (vállalatirányítási) szoftver-megoldások európai piacán, és bizonyítja, hogy az SAP úttörő szerepet játszik a nagy európai lakossági bankok régi rendszereinek kiváltása terén” – mondta Markus Siivola, a Datamonitor technológiai elemzője. “A Zuercher Kantonalbank döntése, mely szerint az SAP banki megoldását választotta, bizonyítja az SAP legnagyobb bankok piacán elért megbízhatóságát.”

A mySAP Banking termékkonfigurációs eszközének segítségével, a ZKB-nak nem kell új rendszert beállítania minden új banki termék alkalmazása esetén. A mySAP Banking által biztosított gyors és rugalmas terméktervezés segítségével a bank gyorsabban dolgozhat ki és integrálhat új termékeket – például újfajta számlákat, hiteleszközöket, speciális árképzési módszereket – ügyfelek egy csoportja, vagy egyéni ügyfelek számára.

A mySAP Banking jelentős mértékben automatizálja a ZKB rendszerét, javítja az üzleti egységek közötti kapcsolatot és közelebb viszi a vállalatot a Straight Through Processing (azonnali végleges feldolgozás, STP) elképzeléshez. Az egyre inkább banki szabvánnyá váló STP segítségével egy pénzügyi tranzakció elektronikusan, manuális beavatkozás nélkül feldolgozható az elejétől végéig.

A mySAP Banking több valutatípust és nyelvet képes kezelni, valamit alkalmazkodik a különböző országok előírásaihoz, s használatával a ZKB kiaknázhatja a nagy méretekből származó gazdaságosságot: hatékony feldolgozási funkciókat biztosíthat szolgáltatásként más bankok számára is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek