Connect with us

Hirdetés

technokrata

McAfee vírusfal: ICSA tanúsítvány

Dotkom

McAfee vírusfal: ICSA tanúsítvány

A Webshield e500 készülék sikeresen kiállta a legszigorúbb követelmények szerinti vizsgálatot, így megkapta az ICSA tanusítványt.

Az ICSA Labs, mely a Truesecure független részlege, biztonsági termékek vaktesztelését és minősítését végzi, és vezető szerepe van világszerte a biztonsági követelmények megfogalmazásában a legkülönbözőbb cégek számára.

Az ICSA szigorú értékelések alapján minősít. A minősített termékek nyilvánosan ellenőrzött kritériumok szerint csökkentik a vírusok és rosszindulatú kódok által okozott biztonsági kockázatokat.

„Gondos tesztelés és értékelés után az ICSA Labs hitelesítette a McAfee Webshield e500 készülék hatékonyságát, tehát az a legmagasabb szintű határvédelmet nyújtja” – mondta Larry Bridwell, az ICSA Labs tartalom biztonsági programjának vezetője. „A McAfee Security hardver-szoftver megoldások védik a vállalati ügyfeleket a rosszindulatú kódoktól, amelyek megtámadhatják Internet forgalmukat.”

A Webshield e500 készülék, mint integrált megoldás, arra szolgál, hogy megvédje a felhasználókat gyakorlatilag minden, az Internetről érkező vírus és rosszindulatú kód fenyegetéssel szemben. Ez a kapunál történik, négy-protokollos támogatással, ideértve az SMTP, HTTP, FTP és POP3 forgalmat. Azon kívül, hogy szűri és pásztázza az e-mail forgalmat, a Webshield e500 készülék alkalmas óránként 80.000 e-mailt meghaladó forgalom átengedésére, színfalak mögötti víruskeresést nyújt, és biztosítja a központosított jelentési és elemző képességeket az ePolicy Orchestrator felügyeleti konzol segítségével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés