Connect with us

technokrata

A Scala új vertikális piacot hódít meg a BT Wholesale-lel kötött megállapodás alapján

Dotkom

A Scala új vertikális piacot hódít meg a BT Wholesale-lel kötött megállapodás alapján

A vezető üzleti hálózati szolgáltató vertikális kollaboratív ERP megoldást fejleszt a brit távközlési iparág számára.

A Scala Business Solutions megállapodást írt alá a BT Wholesale-lel, amelynek értelmében piacra kerül az iScala 2.1 – a Scala tavaly májusban megjelentetett kollaboratív ERP rendszerének – vertikális iparági változata. A BT Wholesale, a Scala megoldás-szállítója és a Scala teljes termékskálájának viszonteladója, az iScala 2.1 használatával egy, kifejezetten a távközlési iparág számára készített kollaboratív ERP megoldást dolgoz ki. A BT Wholesale a BT Group része, amely Európa egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója.

A terméket elsősorban a BT Wholesale vásárlói bázisának körében – közepes méretű angliai távközlési vállalatok, illetve nemzetközi távközlési cégek brit leányvállalatai számára – értékesítik és implementálják majd. A megállapodás kiváló bizonyítéka annak, hogy a rugalmas iScala alkalmazás valóban ideális alapot biztosít, amelyre építve kollaboratív ERP megoldások készíthetők az egyes speciális iparágak számára.

„A kapcsolatunk a BT-vel jól jelzi, hogy az iScala-ra építve képesek vagyunk ERP megoldásokat készíteni a vertikális piaci szektorok számára” – jelentette ki Mike Burdett, a Scala vezérigazgatója. „A BT erőforrásai és kapcsolatai lényeges lendületet adhatnak ebben a fontos szektorban. Szeretnénk továbbá modellként használni ezt az együttműködést a jövőben más, hasonló kapcsolatok kialakításához is.”

„Mivel manapság a távközlési cégek számára létfontosságú a hatékonyság maximalizálása, hisszük, hogy az ERP előtt nagyszerű lehetőségek állnak a távközlési iparágon belül. A BT Wholesale pedig tisztában van vele, hogy a belső folyamatok javítása éppoly fontos, mint a távközlési berendezések értékesítése” – nyilatkozta Stuart Horwood, a BT Wholesale Markets ügyvezető igazgatója. „Azért a Scalát választottuk az együttműködéshez, mert a Scala-rendszer teljes birtoklási költsége (TCO=total cost of ownership) számunkra a legelőnyösebb, az alkalmazás nagyon rugalmas, így vásárlóink számára testre szabott megoldásokat tudunk kialakítani.”

A Scala meglévő vertikális piaci – például a szállodaipar vagy a gyógyszer-, és vegyipar – megoldásainak sikerére építő új, az angliai távközlési iparág számára készült megoldással a cégek nagyobb mértékű integrációt lesznek képesek kialakítani a különféle üzleti funkciók – például a pénzügy, a HR és a logisztika – között, s ezáltal növekedést érhetnek el az üzleti hatékonyság terén.

A Scala egész világra kiterjedő partnerhálózata értékesítési, implementációs és rendszerintegrációs szolgáltatásokat biztosít több mint 120 országban. Ebből fakadóan számos téren biztosít előnyt a vásárlók számára – például üzleti, alkalmazási és műszaki szaktudást – a kollaboratív ERP szoftverrel kapcsolatban. Burdett hozzátette: „A földrajzi kiterjedés, az iparági szaktudás és a partnereink által biztosított átfogó megoldások révén vásárlóink maximálisra növelhetik befektetéseik megtérülését.”

Magyarországi vonatkozások a vertikális piaci megoldások területén

A Scala Business Solutions magyarországi leányvállalata, a Scala ECE Hungary Kft. 2002. áprilisában jelentette be a Novodata Rt-vel kötött együttműködési megállapodását, amelynek értelmében a két cég a jelentős fejlesztéssel összehangolt rendszereikkel közösen lépnek fel olyan piaci helyzetekben, amikor valamely gazdasági társaságnak pénztári terminálokat kezelő rendszerre és vállalati ügyviteli rendszerre is szüksége van. Az együttműködés kínálta megoldás egyedülálló a kis- és középvállalatok piacán.

A Scala ECE Hungary Kft. 2002. decemberében jelentette be, hogy disztribútori megállapodást írt alá a finn Automaster Oy vállalattal. A megállapodás szerint a Scala implementálja és supportálja az Automaster márkakereskedés-felügyeleti rendszerét Magyarországon. A Scala a saját ERP rendszeréhez illesztette az AutoMaster szoftvert, ezáltal lehetővé tette, hogy gépjármű-forgalmazók, -importőrök és szervizhálózatok teljes üzleti folyamataikat lefedhessék a két rendszer együttesével.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle