Connect with us

technokrata

A Microsoft itthon is felderíti a hamis termékeket

Dotkom

A Microsoft itthon is felderíti a hamis termékeket

Mivel a magyar piacon egyre több, Microsoft logo-val ellátott hamis CD és hardvereszköz kapható, a Microsoft Magyarországon is bevezeti a hamis termékek felderítését vézgő szolgáltatását.

A szolgáltatás révén a kiskereskedők és a végfelhasználók elkerülhetik a nem jogtiszta szoftverek forgalmazásából és használatából eredő felesleges problémákat, emellett lehetőségük nyílik annak ellenőrzésére is, hogy nem tévesztették-e meg őket.

Ha ezentúl valaki meg szeretne győződni arról, hogy a megvásárolt, Microsoft logo-t tartalmazó termék eredeti-e, elküldheti azt a Microsoft Termékazonosító csoportjához. A Termékazonosító csoport megvizsgálja a terméket, és a beérkezéstől számított négy munkanapon belül választ ad arra, hogy a termék eredeti-e.

Azok, akik a vásárlás napjától számított 6 hónapon belül beküldik a gyanús terméket ellenőrzésre a termékhez kapott összes anyaggal, dokumentummal és a csomagolással együtt (ideértve a számlát, amelyen fel van tüntetve a vásárlás helye), és a termék hamisnak bizonyul, cserébe kaphatnak egy eredeti Microsoft terméket.

A nyilvánvalóan hamis szoftvereket, például írott CD-ket, valamint kirakodóvásárokon, bolhapiacokon, internetes aukciós webhelyeken elérhető gyűjteményes CD-ket nem cseréli ki a Microsoft eredetire.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek