Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft itthon is felderíti a hamis termékeket

Dotkom

A Microsoft itthon is felderíti a hamis termékeket

Mivel a magyar piacon egyre több, Microsoft logo-val ellátott hamis CD és hardvereszköz kapható, a Microsoft Magyarországon is bevezeti a hamis termékek felderítését vézgő szolgáltatását.

A szolgáltatás révén a kiskereskedők és a végfelhasználók elkerülhetik a nem jogtiszta szoftverek forgalmazásából és használatából eredő felesleges problémákat, emellett lehetőségük nyílik annak ellenőrzésére is, hogy nem tévesztették-e meg őket.

Ha ezentúl valaki meg szeretne győződni arról, hogy a megvásárolt, Microsoft logo-t tartalmazó termék eredeti-e, elküldheti azt a Microsoft Termékazonosító csoportjához. A Termékazonosító csoport megvizsgálja a terméket, és a beérkezéstől számított négy munkanapon belül választ ad arra, hogy a termék eredeti-e.

Azok, akik a vásárlás napjától számított 6 hónapon belül beküldik a gyanús terméket ellenőrzésre a termékhez kapott összes anyaggal, dokumentummal és a csomagolással együtt (ideértve a számlát, amelyen fel van tüntetve a vásárlás helye), és a termék hamisnak bizonyul, cserébe kaphatnak egy eredeti Microsoft terméket.

A nyilvánvalóan hamis szoftvereket, például írott CD-ket, valamint kirakodóvásárokon, bolhapiacokon, internetes aukciós webhelyeken elérhető gyűjteményes CD-ket nem cseréli ki a Microsoft eredetire.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés