Connect with us

technokrata

Stratégiai együttműködést kötött a Portfolio.hu és a FigyelőNet

Dotkom

Stratégiai együttműködést kötött a Portfolio.hu és a FigyelőNet

A hazai internetes piac két meghatározó gazdasági és üzleti tartalomszolgáltatója, a Portfolio.hu és a FigyelőNet stratégiai együttműködésről írt alá megállapodást.

Az együttműködés keretében a Portfolio.hu és a FigyelőNet hirdetési felületeik közös értékesítésére, közös tartalomértékesítésre és a statisztikai adatok egyesített bemutatására szövetkezett. Az együttműködés eredményeképpen a hirdetők egy napi több mint 100 ezer oldalletöltést generáló, magasan kvalifikált, gazdasági, üzleti tartalmat olvasó közönséget érhetnek el.

A FigyelőNet és a Portfolio.hu közös hirdetési terméket, „Üzleti Csomag”-ot hozott létre, melynek keretében hirdetési felületeiket mostantól közösen értékesítik. A két gazdasági portál között az együttműködés kiterjed egyebek mellett a közös tartalomértékesítésre és a statisztikai adatok egyesített bemutatására is.

„A Portfolio.hu magas szakmai színvonalú tartalma a FigyelőNet széleskörű üzleti tartalmával együtt a hirdetők számára lefedi a jelenlegi teljes magyar internetes gazdasági tartalmat olvasó közönséget” – mondta Vaszily Miklós, a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Rt. vezérigazgatója.

„A két médium egyaránt az üzleti döntéshozókat célozza meg, viszont mind a FigyelőNet, mind a Portfolio.hu e szegmens más-más csoportjára összpontosít. Mivel a két termék meghatározó befolyással bír az üzleti életben, az együttműködése nem csak az online médiavilág szempontjából izgalmas”– értékelte a stratégiai megállapodást Gerentsér Imre, a FigyelőNet-et kiadó Sanoma Budapest Kiadói Rt. lapigazgatója.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek