Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arcanum: a jövő (CD)könyvtára

Dotkom

Arcanum: a jövő (CD)könyvtára

A CD-ROM-ok nem helyettesíthetik a könyveket, de számos más esetben a hasznunkra lehetnek.

Sokan a mai napig idegenkednek attól, hogy a nagy klasszikusok műveit, legyenek azok versek vagy regények, ne könyvek lapjairól, hanem számítógép monitorról ismerjenek meg. Azonban az Arcanum Adatbázis Kft. CD- és DVD-ROM-jai sok mindenben a segítségükre lehetnek. Ha szükségük van Jókai összes művére, akkor az évekig tartó gyűjtőmunka helyett megszerezhetik egyetlen lemezen. Ha kíváncsiak, hogy például a Duna hányszor és milyen szövegkörnyezetben szerepel a legnagyobb magyar költők verseiben, egyetlen kattintással kideríthetik. Ha egy bizonyos témát keresnek a magyar irodalomban, a kereshető adatbázisok segítségével rögtön megtalálják a megfelelő műveket, és nem kell hosszú órákat a könyvtárban tölteni. Ha érdeklődnek az elmúlt időszak külföldi és hazai társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális vagy sporteseményei iránt, bármire egyszerűen rálelhetnek egy napilap, tíz évet átfogó, digitális kiadásában. A művek részletei könnyen átemelhetőek dolgozatokba, cikkekbe, illetve kinyomtathatóak.

Az Arcanum termékei között találunk lexikonokat; napilapok, folyóiratok digitális kiadását; szépirodalmi gyűjteményeket; történelmi és levéltári gyűjtéseket; enciklopédiákat; bibliai kiadványokat; az állatvilággal, a könyvészettel vagy a zenével foglalkozó adatbázisokat.

A kiadó egyik újdonsága – így vizsgaidőszak tájékán – Kossuth Lajos összes műve, amely amellett, hogy a teljes Kossuth életművet tartalmazza, ilyen átfogó kiadásban még nem jelent meg soha, valamint az a DVD-Könyvtár, amely több száz kötetet tartalmaz.

A CD-ROM-ok nem helyettesíthetik a könyveket, de nem is ez a céljuk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés