Connect with us

technokrata

Skandinávia meghódítása után az Alpok-Adriát is behálózza a Vodafone

Dotkom

Skandinávia meghódítása után az Alpok-Adriát is behálózza a Vodafone

A Telekom Austria-val kötöt együttműködési megállapodás révén immáron Ausztriában, Szlovéniában és Horvátországban is kínálja szolgáltatásait a Vodafone.

A Vodafone Group és a Telekom Austria (TA) kizárólagos partneri kapcsolat létesítéséről kötött együttműködési megállapodást. Az együttműködés egyelőre nem jelent közös beruházásokat vagy részvényesi kooperációt, a két társaság egymástól függetlenül működik tovább, csupán a szolgáltatásfejlesztés, a barangolás, a számlázás és a marketing kerül összehangolásra, emellett a Telekom Austria mobilszolgáltató részlege, a Mobilkom használhatja a Vodafone márkanevet is.

A megállapodás értelmében az együttműködés kiterjed az osztrák cég leányvállalataira is, ezzel a Vodafone tulajdonrész vásárlása nélkül, minimális befektetéssel lépett be a Közép-és Kelet-Európa által kínált új területekre, hiszen a Mobilkom – amely piacvezető Ausztriában – Szlovéniában, Horvátországban és Lichtensteinben is jelen van. Így a brit cég egységes rendszerben fejlesztheti és kínálhatja szolgáltatásait az egész térségben. Korábban a Vodafone Finnországban, Dániában, Észtországban és Kuvaitban választott hasonló megoldást.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek