Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AvantGo megvételével tovább erősödik a Sybase mobil és vezeték nélküli iparágvezető pozíciója

Dotkom

Az AvantGo megvételével tovább erősödik a Sybase mobil és vezeték nélküli iparágvezető pozíciója

A Sybase 38 millió dollár értékű készpénzért vásárolta meg az AvantGo-t, amely az iAnywhere Solutions leányvállalat keretén belül fog tovább működni.

A Sybase Inc., a világ egyik vezető nagyvállalati infrastruktúraszolgáltató és integrációs vállalata és az AvantGo Inc., a mobil nagyvállalati szoftverek egyik vezető szolgáltatója, megállapodást írtak alá, amelynek értelmében a Sybase megvásárolja az AvantGo-t egy megközelítően 38 millió dollár értékű készpénzes tranzakció keretében. A Sybase az AvantGo-t az iAnywhere Solutions leányvállalaton belül fogja működteti. A felvásárlás 2003 első negyedévében fejeződik be.

Az AvantGo megvételével, valamint a két vállalat piaci jelenlétének és élvonalbeli technológiáinak kombinációja által az iAnywhere Solutions iparágvezető piaci pozíciója tovább erősödik a mobil köztestermék piacon. Az iAnywhere Solutions az AvantGo offline képességeinek hozzáadásával és a My AvantGo szolgálattal új vezeték nélküli lehetőségekre terjeszti ki befolyását. Az iAnywhere Solutions és az AvantGo egy mindenre kiterjedő m-Business platformot kínál az ágazatban egyedülálló módon, megcélozva a webes tartalom, valamint a nagyvállalati adatok és alkalmazások mobilitását.

Terry Stepien, az iAnywhere Solutions elnöke szerint a felvásárlás egyesíti a két m-Business vezető vállalat elképzeléseit és technológiáit. A vállalat mobil adatbázis-vezető pozíciójára építve, az együttműködés lehetővé teszi, hogy az iAnywhere Solutions új növekedést és úttörő innovatív megoldásokat mutasson fel a mobil köztesréteg piacon.

A megvételt követően az iAnywhere Solutions a vezető mobil adatbázisát egy új közönség, a nagyvállalati webfejlesztők számára is hozzáférhetővé teszi, emellett kiterjeszti az AvantGo termékeinek és alkalmazásainak globális nagyvállalati elérhetőségét a Sybase partnerbázisán keresztül. A tervek között szerepel a My AvantGo 7 milliós regisztrált felhasználói körének új, az iAnywhere Solutions technológiára épülő szolgáltatások kialakítása is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés