Connect with us

technokrata

Rekord árbevétel a hazai e-kereskedelmi piac egyik legnagyobb Internet-áruházánál

Dotkom

Rekord árbevétel a hazai e-kereskedelmi piac egyik legnagyobb Internet-áruházánál

A karácsonyi szezon rekord forgalmat hozott Magyarország vezető Internet-áruházának, a FOTEXNet-nek. Az évi forgalom egyharmadát decemberben bonyolította az áruház, amely elsősorban a karácsonyi vásárlási láznak volt köszönhető, de kiemelkedő volt a tízmillió forintos szilveszter napi forgalom is.

Már december első napjaiban is jelentős mértékben emelkedett a vásárlások száma, az ünnepek közeledtével pedig olyan gyors mértékben növekedett a forgalom, hogy rekord árbevételt hozott a hazai e-kereskedelmi piac egyik Internet-áruházának, a FOTEXNet-nek.

A 2002. évi összes vásárlások egyharmada decemberben történt, ami a novemberi, átlagon felüli vásárlásoknak is a háromszorosa volt. Az év vége nemcsak a karácsonyi vásárlási láz miatt volt meghatározó és fontos az áruház bevételeinek szempontjából, hanem azért is, mert az Ingyenlottó nyeremény bónokat, december 31-ig kellett levásárolniuk a játékosoknak, melyek értéke közel 70 millió forint volt a 2002. évben. A nyeremények levásárlása jelentősen megnövelte a szilveszter napi vásárlások értékét, amely elérte a tízmillió forintot.
Az ünnepek előtt Boráruházzal, Csokoládé áruházzal és Újság-előfizetéssel bővítette addig is széles kínálatát a FOTEXNet, melyek igen népszerűek voltak az ünnepi ajándékozók körében.

A legkeresettebb termékeknek azonban továbbra is a szoftver-hardver és a műszaki cikkek bizonyultak, de a könyvek, szépségápolási termékek, CD-k és DVD-k is nagy érdeklődésre tartottak számot.

Kertész Imre könyveinek óriási sikere volt a vásárlók körében, annyira, hogy a könyv toplista első öt helyét a népszerű író remekművei foglalták el. Szintén a legkeresettebb termékek körébe tartozott a Hofi tükre DVD és a kizárólag Interneten megvásárolható zenélő, táncoló, fradidrukker hörcsög, melyek a toplisták vezető helyeit foglalták el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle