Connect with us

technokrata

A felhasználók nevének eltitkolása [2k/XP]

Dotkom

A felhasználók nevének eltitkolása [2k/XP]

A bejelentkező ablakban a Windows automatikusan megjeleníti az előzőleg bejelentkezett felhasználó nevét. Van, ahol ehhez senkinek semmi köze…

A beállítás megváltoztatásához a következő műveletekre van szükség.

1. A Registry Editorral nyissuk meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/System nevű kulcsot.

2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg a DontShowLastUser nevű, string típusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek