Connect with us

technokrata

Karácsonyi EuroWeb akció: ingyenes IP-alapú telefonálás

Dotkom

Karácsonyi EuroWeb akció: ingyenes IP-alapú telefonálás

2002. december 24-én magyarországi helyi idő szerint 18:00-24:00 óra között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és az EU tagállamok vezetékes hálózataiba.

A NeoPhone INSTANT kártyát 2.000 és 5.000 forintos értékben lehet megvásárolni az Aral, Jet, Shell benzinkutaknál, a City Press és Relay üzletekben, a Media Markt áruházakban, valamint a Magyar Postánál és a hírlapárusoknál, a Keravill, Fotex2000 és Fotexnet üzleteiben. Az akciót érintő országok vezetékes hálózatába irányuló telefonhívások értékét az EuroWeb december 26-a éjfélig jóváírja a kártyákon.

Az EuroWeb Rt. akciójában a NeoPhone ONLINE, NeoPhone INSTANT kártyatulajdonosok egyaránt élvezhetik az ingyenes telefonálás lehetőségét. A percdíjakról és a szolgáltatás további részleteiről bővebb információt a NeoPhone weboldalán, illetve a NeoPhone Ügyfélszolgálaton, Budapestről a 888-1250, vidéken a 888-125 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Még a hazai távközlési piac liberalizációja előtt, 2001 őszén indította el az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. IP-alapú telefonszolgáltatását, a NeoPhone-t, amelynek segítségével alacsony percdíjak mellett lehet külföldre telefonálni. A szolgáltatás a legtöbb magyarországi körzetből ingyenes behívószámmal igénybe vehető, ezzel valódi alternatívát kínál a hazai telefonszolgáltatások piacán. A liberalizáció „első fecskéje” igazi sikersztori: a bevezetés óta eddig közel 100.000 darab eladott telefonkártyával büszkélkedhet, ebből mintegy 40.000 felhasználó használja a szolgáltatást folyamatosan. A NeoPhone sikere az alacsony perdíjak mellett az ingyenes behívószámnak, a havi- és kapcsolási díjaktól mentes díjszabásnak valamint a 24 órás ügyfélszolgálatnak köszönhető.

A NeoPhone egyéni előfizetők számára kétféle változatban – az Interneten a NeoPhone ONLINE illetve kereskedelmi forgalomban a NeoPhone INSTANT kártya formájában – elérhető, míg üzleti felhasználóknak a NeoPhone BUSINESS tesz lehetővé kedvező percdíjakon telefonálást. A NeoPhone kártyák egyike sem hagyományos telefonkártya, azaz nem kell belehelyezni semmilyen készülékbe. A kártya megvásárlásával egy kód birtokába jutnak a felhasználók, amelynek bebillentyűzésével lehet igénybevenni a szolgáltatást. Az online változat a kapcsolódó linkeknél megvásárolható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle