Connect with us

technokrata

CA: BrightStor ARCserve Backup for NetWare 9.

Dotkom

CA: BrightStor ARCserve Backup for NetWare 9.

A Computer Associates bejelentette a BrightStor ARCserve Backup for NetWare 9. verzióját, amely a Novell operációs rendszer felhasználóinak szánt adatvédelmi megoldás. Az új verzió az egyszerűbb licencelés és kedvező ár mellett egyszerű használatot, megbízhatóságot és teljesítményt nyújt.

A BrightStor ARCserve Backup for NetWare támogatja a NetWare 6 környezetet, beleértve a “Copy on Write” (írás közben másolás) funkciót biztosító Open File Agent eljárást, amelynek segítségével még akkor is folyamatosan biztosítható a létfontosságú adatok védelme, ha az alkalmazások használatban vannak.

Világszerte több száz szervezet tesztelte behatóan a BrightStor ARCserve Backup 9. verzió béta változatát, amely a Novell NetWare 6 tekintetében “YES Tested and Approved” minősítést kapott.

“Ügyfeleink vállalati informatikai közegének továbbra is szerves eleme a NetWare, ezért a CA ez után is olyan újszerű tárolási megoldásokat szállít, amelyek változó igényeiket kielégítik,” – mondja Nigel Turner, a CA BrightStor megoldásainak alelnöke.

A CA az adatok rendelkezésre állásának biztosításában a NetWare piacot 1996. óta vezeti, amikor felvásárolta a Cheyenne Software-t, és annak ARCserve nevű termékcsaládját.

“A CA-t és a Novell-t tartós, és sikeres kapcsolatok fűzik az ARCserve termékhez. Örömmel vesszük, hogy az új verzió már közös ügyfeleink rendelkezésére áll,” – mondja Doug Knight, a Novell hálózati infrastruktúra termékeinek alelnöke. “A NetWare 6 és az ARCserve 9 együtt nagyszerű megoldást kínál ahhoz, hogy az ügyfelek adataikat heterogén SAN környezetben összevonják.”

A 695 dolláros alapárról induló BrightStor ARCserve Backup 9 segítségével az ügyfelek testre szabott adatvédelmi rendszert építhetnek platformtól függetlenül, gyakorlatilag bármely elosztott környezetben. A BrightStor ARCserve Backup for NetWare segítségével Novell NetWare, Microsoft Windows, Linux és UNIX kiszolgálók adatairól lehet Novell NetWare kiszolgálókon biztonsági mentéseket készíteni.

A BrightStor ARCserve Backup for NetWare együttműködik a legújabb Windows változattal, ami nagyon fontos szempont a legtöbb vállalatra jellemző vegyes telepítésű környezetben. Hasonló együttműködést kínál majd a BrightStor ARCserve Backup for Linux, amelynek béta tesztjei jelenleg folynak, széles körű megjelenését pedig 2003. elejére tervezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek