Connect with us

Vezeték nélküli hálózatok védelme a Network Associates-től

Dotkom

Vezeték nélküli hálózatok védelme a Network Associates-től

A Network Associates bemutatta a Sniffer Wireless új biztonsági és menedzsment megoldást, a nagysebességű, vezeték nélküli helyi hálózatok (WLAN) optimalizálására és biztosítására.

A Sniffer Wireless a következő menedzsment és biztonsági funkciókat kínálja a 802.11a alapú vezeték nélküli infrastruktúrát üzemeltető ügyfeleinek:

A valósidejű biztonsági kockázat megfigyelésével a Sniffer Wireless szakértői szintű védelmet kínál az illetéktelen behatolók ellen bármilyen típusú vezeték nélküli és mobil eszköz esetében. Felderíti a jogtalan felhasználókat és az illetéktelen csatlakozási pontokat, és véd a potenciális biztonsági rések, kockázatok ellen. A hálózati problémák gyors azonosításának érdekében a Sniffer Wireless automatikus csatornaváltást és/vagy könnyű csatorna kiválasztást tesz lehetővé, átfogó képet nyújt a teljes hozzáférhetőségről, a beállításokról és az éppen használatban lévő rádiófrekvenciák jóváhagyásáról. A vezeték nélküli kapcsolati mátrix diagram alapján az operátorok könnyedén kiszűrhetik a helytelen roaming-konfigurációkat és a túlterhelt kapcsolódási pontokat.

A Sniffer Wireless valósidejű és utólagos WEP dekódolást is kínál a felsőbb hálózati szintek karbantartásához. A valósidejű Wireless LAN Expert analízis a hálózati problémákat már keletkezésük pillanatában észleli és jelzi, gyorsítja a megoldást. A hálózat üzemeltetési költségeit csökkentik az értékes statisztikák és kimutatások, amelyek segítségével a rendszergazda hatékonyan tervezeti, menedzselheti és beállíthatja a WLAN teljesítményét. A 802.11a specifikus kapcsolati mátrix diagramok és host táblák segítségével az operátor teljes képet kap az összes vezeték nélküli eszközről, a jel erősségéről és a terhelés mértékéről, ami jelentősen megkönnyíti a WLAN környezet tervezését és telepítését.

Rich Van de Groekan, a Sniffer Technologies termékmenedzsere szerint: „A szervezetek egyre több 802.11a alapú rádiófrekvenciás LAN-t alkalmaznak a gyorsabb kommunikáció, a nagyobb átviteli teljesítmény és a hatékonyság növelésének érdekében. Mi a Sniffer Technologies-nál tudjuk, hogy a WLAN-ok biztonsága és hozzáférhetősége kritikus fontosságú a versenyképesség szempontjából. A Sniffer Wireless kiváló minőségű hálózatbiztonsági és hozzáférhetőségi megoldást jelent a 802.11a alapú hálózatokon történő kommunikáció és a telepített alkalmazások védelmére és menedzselésére.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom