Connect with us

technokrata

Minolta nyomtató-teszt – ingyen képek

Dotkom

Minolta nyomtató-teszt – ingyen képek

Ki ne szeretné kipróbálni az általa kiválasztott terméket megvásárlás előtt? Ehhez kíván segítséget nyújtani a kiváló minőségű Minolta-QMS színes lézernyomtatóiról híres Minolta Magyarország Kft.

2002. december 5-től egy hónapig karácsonyi meglepetéssel kedveskedik a Minolta Magyarország Kft. a felhasználóknak.

A Minolta weboldalán található teszt űrlapon a teljes termékpalettából kiválaszthatják a tesztelni kívánt fekete-fehér vagy színes lézernyomtatót, melyen a kívánt dokumentumot vagy képet kinyomtathatják – maximum 10 oldal terjedelemben. A kinyomtatott anyagot levélben küldik meg, mely akár egy családi fotó is lehet karácsonyi ajándéknak a fa alá. A legötletesebb színes alkotást egy plusz meglepetéssel is díjazzák.

A Minolta Magyarország Kft. méltán lehet büszke lézernyomtató berendezéseire, melyekkel 2002-ben a színes lézernyomtató piacon megszerezte a piacvezető szerepet. A Minolta erőteljes növekedést ért el a tavalyi évben, árbevételét 2001-es 2,8 milliárd forinttal szemben 2002-ben 3,3 milliárd forintra növelte. Minolta a színes lézernyomtatói piacon közel 100%-os növekedést produkál, mely – az IDC előrejelzése alapján – az első helyet jelenti a színes lézernyomtató piacon.

A fénymásoló-gépek piacán is kimagasló eredményt ért el, hiszen 2001-ben 3.000 fénymásoló-gépet adtak el, mely 2002-ben várhatóan 3.400 darabot fogja ostromolni.

A Minolta 2003-as terve, hogy 18%-kal növelje az árbevételét és megtartsa a piacvezető szerepét a színes lézernyomtatók piacán. Tevékenységének súlypontját a nagy hozzáadott értékkel rendelkező másolók és nyomtató rendszerek értékesítésére helyezi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák