Connect with us

Symantec Antivirus for Microsoft ISA Server – web- és e-mailforgalom védelem

Dotkom

Symantec Antivirus for Microsoft ISA Server – web- és e-mailforgalom védelem

A Symantec Antivirus for Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Servere méretezhető és megbízható vírusfelismerést, helyreállítást biztosít az ISA szervereken zajló HTTP, FTP és SMTP forgalmon.

A Symantec Antivirus for Microsoft ISA Server meggátolja az új veszélyeket abban, hogy bejussanak egy szervezethez az ISA szerveren keresztül, ezzel segítséget nyújt a járványok kitörésének megakadályozásában. Az ISA szerver egy bővíthető tűzfal és web átmeneti tárkiszolgáló, amely a szabályzatalapú védelem céljára integrálva van a Windows 2000-rel.

˝A Symantec felismerte, mennyire fontos, hogy a vevői a hálózat minden rétegében védve legyenek˝ – mondta Nevet Basker, a Microsoft üzletfejlesztési igazgatója. ˝A Symantec által nyújtott víruselhárító eljárás integrálása az ISA szerverrel a vállalkozást az Internet segítségével vezető és azon keresztül kommunikáló vállalati vevők számára elengedhetetlen védelmet nyújta.˝

Az ISA kezelőkonzollal integrált Symantec Antivirus for Microsoft ISA Server lehetőséget nyújt a rendszergazdáknak, hogy az összes lényeges file-formátumban (ideértve a tömörített file-formátumokat is) előforduló veszélyek ellen könnyen konfigurálhassanak riasztást és védelmet. A kifejezetten az ISA szerveren keresztül zajló HTTP-, FTP- és SMTP-forgalom védelmére alkotott megoldás a Symantec sebességre optimalizált, ugyanakkor a meglevő hálózati infrastruktúrával szemben minimális erőforrás-igénnyel fellépő eljárásait használja. A folyamatos védelem, valamint a rendszer kezelési terheinek csökkentése érdekében ezek az eljárások a vírusazonosítók és víruselhárító motorok önműködő frissítését, valamint korábban ismeretlen veszélyek elleni védelmet biztosítják.

A Symantec Antivirus for Microsoft ISA Serverrel az informatikusok kezébe az e-maillel terjedő és webes veszélyek elleni védekezéshez egy nagy teljesítményű, méretezhető és megbízható megoldás kerül, amely megakadályozza a veszélyek eljutását a felhasználói gépekre. Az összetett levélforgalmi szabályokon keresztül a program megakadályozza az új vírusokat abban, hogy eljussanak a szervezet levélszerverére és a levél tárgya, csatolmánya vagy mérete alapján történő megállításával takarékoskodik a szerver erőforrásaival.

A Symantec Antivirus for Microsoft ISA Servert a Symantec Security Response, a számítógép-használókat világszerte segítő és a napjaink legösszetettebb veszélyei ellen védő, azokra reagáló védelmi mérnökök, vírus- és behatolási szakértők csapata támogatja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom