Connect with us

technokrata

McAfee Security alkalmazások bármely böngészőn

Dotkom

McAfee Security alkalmazások bármely böngészőn

A Network Associates által nemrég szabadalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a végfelhasználók a választásuk szerinti böngészőn futtassák a McAfee Security online biztonsági és egyéb alkalmazásait.

A Network Associates bejelentette, hogy az Amerikai Szabványügyi és Védjegy Hivatal 6477550-es szám alatt bejegyezte a cég szabadalmát, egy, a hálózati böngészők területén kifejlesztett új alkalmazást. A most szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi, hogy egy adott böngésző olyan kódokat is fel tudjon dolgozni, amelyeket eredetileg nem támogatott.

Az áthidaló technológia segítségével a végfelhasználók a tetszésük szerinti böngészőn futtathatják online alkalmazásaikat, így megszüntetve a böngészők közötti korlátozásokat. Ezt a technológiát használják jelenleg a McAfee Security online biztonságtechnikai szolgáltatásait igénybevevő ügyfelek, de más biztonsági szolgáltatások és alkalmazások támogatására is alkalmas. A szabadalomban leírt számos megjelenési forma közül az egyik típus egy plug-in alkalmazás, amely tetszőleges két böngésző közti hídként funkcionál. Ez a plug-in szoftver minden alkalommal futtatható, amikor a böngésző olyan kódot talál, amelyet nem képes feldolgozni. Például, néhány böngésző nem képes az ActiveX technológia feldolgozására, mert ahhoz a kizárólag a Microsoft Explorerben megtalálható kódokra lenne szükség. Ezért amikor egy ilyen más típusú böngésző ActiveX technológiát igényelő kóddal szembesül, a plug-in kibővíti a böngésző képességeit, és feldolgozza ezt a fajta kódot. A technológia lehetővé teszi, hogy bármely felhasználó a McAfee Security online biztonságtechnikai megoldásainak ugyanazon szolgáltatásait vehesse igénybe az általa használt böngésző típusától függetlenül.

A bejegyzett technológia szabadalmának címe: „Rendszer és módszer az egyfajta böngészőhöz kapcsolódó eseményeknek egy másik típusú böngészőben történő feldolgozásához”.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom