Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar internetes videó távfelügyeleti rendszer

Dotkom

Magyar internetes videó távfelügyeleti rendszer

Akár Interneten, akár intraneten keresztül is használható távfelügyeleti rendszert fejlesztett ki egy magyar cég.

Internet vagy intranet alapú videó távfelügyeleti rendszert fejlesztett ki a magyar Xperts Software. A Netavis integrálja a hagyományos analóg, zártláncú televíziós hálózatokat a digitális adatkommunikációval – mondta Bucsi Péter, a társaság ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón. Emellett azt is elárulta az igazgató, hogy egy időben több száz analóg és digitális kamerát is képes kezelni a Netavis, így ezen eszközök hálózatba kapcsolva a világ bármely részéről elérhetők.

Bata Miklós, a rendszer magyarországi forgalmazója, a Telindus Hungary ügyvezető igazgatója közölte: a hálózati kamerákkal és videoszerverrel működő rendszer főként értékes épületek, cégek telephelyeinek, illetve üzletek távoli megfigyelésére, felügyeletére használható. Ehhez a felhasználónak mindössze egy böngészővel rendelkező számítógépre van szüksége.

A Netavis rendszer iránti külföldi érdeklődés jelentős: Ausztriából, Oroszországból és Tajvanról is érdeklődtek már. Bata Miklós ennek kapcsán kiemelte: két hete megegyeztek egy nagy magyar ipari vállalattal nyolcvan kamerás rendszer szállításáról, ami a működő ötven kamerás zártláncú analóg videorendszer integrálásából és 30 új digitális kamera telepítéséből áll.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés