Connect with us

technokrata

A Kirowski Rt. Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalata

Dotkom

A Kirowski Rt. Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalata

A Kirowski Rt. 25. helyezést ért el a Deloitte Touche Tohmatsu legdinamikusabban fejlődő európai technológiai vállalatokat rangsoroló 2002-es Technology Fast 500 felmérésén.

[sajtóközlemény] A hazai infokommunikációs szektor meghatározó vállalata az utóbbi három évben tapasztalt 1354%-os bevételnövekedésnek köszönhetően a régió legjobbjaként került ki a versenyből.

A Kirowski Rt. a mai napon bejelentette, hogy a legszűkebb élmezőnyben végzett a 2002-es Deloitte Technology Fast 500 ranglistán, mely az 500 leggyorsabban növekvő európai technológiai vállalatot tartalmazza. A sorrend az 1999 és 2001 közötti három év bevételi adatain alapul. A Kirowski Rt. a fenti időszak alatt 1354%-os forgalomnövekedést ért el, amivel a 25. helyezést mondhatja magáénak.

Fast 500 – kiválasztás és minősítés

A Fast 500 lista három forrásból kerül összeállításra: a Deloitte Touche Tohmatsu European Fast 50 programok győzteseiből, a Fast 500-ra közvetlenül beadott nevezésekből, továbbá a nyilvános céginformációs adatbázisok kutatásából.

A Fast 500 minősítéshez a cégeknek olyan, saját tulajdont képező technológiával kellett rendelkezniük, amely jelentős mértékben hozzájárult működési bevételükhöz, technológiai terméket kellett előállítaniuk, vagy komolyan részt kellett venniük műszaki kutatásban és fejlesztésben. Ezenkívül legalább három éves működést, 1999-re legalább 50.000 euro árbevételt kellett felmutatni, valamint európai székhellyel vagy európai tőkepiacon jegyzett részvényekkel kellett rendelkezni.

Ismeretes, hogy a ”Technology Fast 50” 2001-es győztese a Hírek Média és Internet Technológiai Kft. – kiadónk – volt, 1853%-os összesített növekedéssel. Az ötvenes listában akkor egyaránt szerepeltek cégek Magyarországról, a Cseh Köztársaságból, Lengyelországból, Észtországból, Lettországból, Szlovákiából és Litvániából.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle