Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP konferencia: integrált üzleti megoldások közművállalatoknak

Dotkom

SAP konferencia: integrált üzleti megoldások közművállalatoknak

A IV. Nemzetközi SAP Közműszolgáltatói Konferencián az SAP megoldásait használó közművállalatoké a főszerep.

Az SAP AG december 4-én kezdődő IV. Nemzetközi SAP Közműszolgáltatói Konferenciájára meghívott vezető közművállalatok azt mutatják be a szakmának, miként segíthetik elő az SAP megoldások az üzleti sikert napjaink liberalizált energiapiacának éles versenyében. A világ legnagyobb közműszolgáltatói rendezvényének számító konferenciára december 4. és 6. között, a Lipcsei Kongresszusi Központban kerül sor, 1.200 jelenlegi és leendő ügyfél, partner, újságíró, elemző, valamint közműszolgáltatási és informatikai szakember részvételével. A rendezvényen az SAP több mint 70 ügyfele és partnere számol be arról, miként alkalmazza a különféle integrált megoldásokat – köztük a mySAP Utilities, a mySAP Mobile Business, és a mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) szoftvereket – produktivitásának és nyereségességének javítására, valamint ügyfelei hűségének növelésére.

Gyorsan változó piaci viszonyok, kiélezett verseny
A liberalizáció számos üzemeltető, szolgáltató, disztribútor és energiakereskedő előtt megnyitotta a közműszolgáltatói hálózatokat. A szektor szereplői bonyolult piaci mechanizmusok és kompenzációs díjak alapján működnek együtt a megváltozott környezetben. A mind élesebb verseny mellett a szolgáltatói paletta sokszínűsége és a különféle árképzési struktúrák is megnehezítik az árajánlatokat készítő értékesítőcsapatok, valamint az előfizetők számláit és a külső elszámolások adatait feldolgozó könyvelési részlegek dolgát. Versenyképességük megőrzése érdekében a közművállalatoknak olyan informatikai környezetet kell kiépíteniük, amelyben nem jelent gondot az ügyfél- és energiaadatok áradatának kezelése és a bonyolult tranzakciók hatékony feldolgozása.

A harminc éves ágazati tapasztalatokkal rendelkező SAP a közművállalatoknak szánt integrált üzleti megoldások vezető nemzetközi szállítója. Ötvenhat országra és 820 ügyfélre kiterjedő telepített bázisa alapján a mySAP Utilities 40 százalékos részesedéssel bír a felhasználói munkaállomások számát tekintve. Németországban az SAP részesedése meghaladja a 85 százalékot, Magyarországon ez az arány közel 100 %-os. Alig négy évvel bevezetése után már 340 vállalat vásárolta meg az SAP ügyfélszolgálati megoldásának licencét. Jelenleg világszerte 190 millió áram-, gáz- és vízszolgáltatási szerződés kezelésére használják az alkalmazást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés