Connect with us

technokrata

Az IT szakemberek szerint a HP a világ első számú outsourcing-szolgáltatója

Dotkom

Az IT szakemberek szerint a HP a világ első számú outsourcing-szolgáltatója

Az informatikai szakemberek körében végzett független felmérésben a HP Services ügyfelei bizonyultak a legelégedettebbnek.

Az általános ügyfél-elégedettséget tekintve a HP a világ első számú outsourcing-szolgáltatója – állapította meg nemrég egy, az IT vezetők körében végzett felmérés. Az IBM-et, az EDS-t és a CSC-t is felvonultató mezőnyben a HP végzett az élen, és valamennyi versenytársánál magasabb pontszámot ért el a megbízhatóságot és a vállalt szolgáltatási szintet vizsgáló kategóriákban. Az ár-érték arány, a technikai felkészültség és a bizalom kategóriájában a vállalat a második helyet szerezte meg.

Az Information Week Research felmérésében több mint 700 IT szakembert kértek meg arra, hogy sorolja tíz kategóriába vállalata erőforrás-kihelyezési szolgáltatóját. Az Information Week főcíme a közelmúltban ekképp foglalta össze az eredményt: „Az ügyfelek megbízhatóságot, bizalmat, szakértelmet és üzleti értéket várnak el szolgáltatóiktól. A HP-nek kitűnő osztályzatot adtak”.

A felmérés 10 kategóriája közül nyolcban (megbízhatóság, ár-érték arány, műszaki szakértelem, ágazati ismeretek, vállalt szolgáltatási szint, bizalom, innováció, hírnév) az ügyfelek dobogós helyre sorolták a HP-t. Az összesített hatodik helyet megszerző EDS ezzel szemben egyetlen kategóriában sem szerepelt az első három között, és az összesített hetedik helyen álló IBM is csupán két kategóriában jutott be a vezető trióba.

„A felmérés is alátámasztja, hogy a HP Services szolgáltatása egyedülálló az ügyfelekkel kiépített szoros kapcsolat szempontjából – e kapcsolat alapját a rugalmasság, a megbízhatóság, a bizalom és a kiemelkedő szolgáltatásminőség adja” – nyilatkozta Ann Livermore, a HP Services elnökhelyettese. „Örömmel látjuk, hogy az outsourcing megbízásukkal hozzánk forduló szervezetek növekvő száma mellett e felmérés eredményei is igazolják szemléletünk helyességét.”

A HP Services Magyarországon is széles körű outsourcing szolgáltatási portfolióval rendelkezik és több magyarországi cég szerver és IT-szolgáltatási outsourcingja mellet a NOKIA és a SaraLee cégek hazai leányvállalatainak teljes körű outsourcingját is ellátja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák