Connect with us

technokrata

McAfee védelem a Lotus Domino Emailnek

Dotkom

McAfee védelem a Lotus Domino Emailnek

A Lotus Domino-hoz fejlesztett Groupshield 5.2 jobb teljesítményt, nagyobb biztonságot és rugalmas, megelőző védelmet kínál a Lotus Domino Email felhasználóinak.

A Network Associates biztonságtechnikai részlege, McAfee Security megjelentette a McAfee Groupshield 5.2-es, a Lotus Domino-hoz készült verzióját, mely Microsoft Windows NT vagy 2000 platformon fut. A Groupshield 5.2 a McAfee vírusvédelmi és eltávolító technológiáját kombinálja további szolgáltatásokkal, mint például a csatolt állományok kiemelt vizsgálata, vagy a vírusok és rosszindulatú kódok, többek között a Lotus Script és a Button Bomb valósidejű felderítése.

A McAfee Groupshield 5.2-es, Lotus Domino-hoz fejlesztett verziója napjaink legpusztítóbb Internetes fenyegetései ellen nyújt megelőző védelmet. Megerősített csatolt állomány-, és tartalomszűrési funkcióinak segítségével a Domino IT adminisztrátorai az e-mailek fejlécének, témasorának és a csatolt állományának vizsgálatával pontosan megszabhatják, hogy milyen tartalom léphet be és ki a hálózatból. Továbbá a csatolt állományok vizsgálata a memóriában történik, ami jobb processzorteljesítményt biztosít a vizsgálat idején is.

A Groupshield Domino 5.2 mintegy 140%-kal gyorsabb a termék korábbi verzióinál, ezért az e-mailek minimális késedelemmel, átvizsgálva, garantáltan vírusmentesen érkeznek meg a felhasználókhoz. Az Outbreak Manager és a McAfee ePolicy Orchestrator technológiáit egyesítve a Groupshield Lotus Domino megoldása megerősített valósidejű vagy igény szerinti vizsgálatot kínál a felhasználók vírusok és rosszindulatú kódok elleni védelméhez.

A McAfee Outbreak Manager kiszűri a gyanús, tipikusan vírusfertőzésre utaló e-mail tartalmakat és aktivitást, így azelőtt állítja meg a támadásokat, mielőtt azok kárt okozhatnának. Az Outbreak Manager automatikus és manuális módban működhet, tehát az adminisztrátor eldöntheti, hogy egyedi lépéseket tegyen, vagy hagyja, hogy a McAfee Groupshield lefuttassa az adminisztrátor által előzőleg összeállított műveletsorozatot, és az e-mail környezetet fenyegető potenciális veszélyeket elhárítsa.

Az ePolicy Orchestrator a Groupshield és az Outbreak Manager központi menedzselését teszi lehetővé, ezáltal az adminisztrátor szűri és rangsorolja a rendszer vészjelzéseit, majd ennek megfelelően e-mailre, személyhívóra, vagy más eszközre irányítja azokat. Az ePolicy Orchestrator a McAfee központi menedzsmentkonzolja, amely a McAfee vírusirtó termékek mellett más szállítók asztali vagy szerveroldali vírusvédelmi szoftvereinek menedzselését is lehetővé teszi a szervezet méretétől függetlenül, egyetlen központi szerver segítségével.

A McAfee Groupshield 5.2-es, Lotus Domino verziója a Lotus Domino 4.6.6-os, vagy annál magasabb verziószámú példányaival kompatibilis, beleértve az 5.x verziókat is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle