Connect with us

technokrata

A Continental megkezdi a mySAP.com platform globális szintű bevezetését

Dotkom

A Continental megkezdi a mySAP.com platform globális szintű bevezetését

A vezető autóalkatrészgyártó-vállalat SAP-megoldásokkal növeli produktivitását és integrálja vállalati folyamatait. Hatékony gyártótevékenység és együttműködés a Product Lifecycle Management (PLM) modul segítségével.

Az SAP AG legújabb bejelentése szerint a világ egyik vezető autóalkatrész-gyártójaként ismert Continental AG hamarosan megkezdi a mySAP.com elektronikus üzletviteli (e-business) platform globális szintű bevezetését. A gumiabroncsokat, ipari termékeket és gépkocsigyártásban használt elektronikai rendszereket előállító Continental 15.000 mySAP.com licencet vásárolt az egységes szoftvertechnológia és licenc-menedzselés, valamint a hosszú távú informatikai beruházásvédelem megvalósítását célzó projekt keretében.

Üzleti folyamatainak globális szintű integrációja és vállalaton belüli kommunikációjának fejlesztése révén a Continental produktivitása javulását várja az SAP integrált szoftverarchitektúrájának bevezetésétől. A cég 2005 végére valamennyi székhelyén mySAP.com megoldásokkal kívánja kiváltani jelenlegi szoftvereit. Az integrált alkalmazáskészlet kiépítése leegyszerűsíti és költséghatékonyabbá teszi a Continental számára globális szervezete irányítását.

„A mySAP.com segítségével elérhető egységesítés új folyamatok bevezetését teszi lehetővé nemzetközi szervezetünknél” – nyilatkozta Andreas Koehler, a Continental AG szolgáltatási vezetője. „A mySAP megoldásokkal integrált üzleti folyamatokat hozhatunk létre, ami új lehetőségeket nyit meg előttünk a hozzáadott érték növelése terén.”

Az SAP arról is beszámolt, hogy a Continental egyes üzletágai már ma is élvezik a mySAP.com megoldásainak előnyeit. A Continental Automotive Systems (CAS) divízió például a mySAP Product Lifecycle Management (mySAP PLM) termékéletciklus-kezelő megoldását használja. A 2002 októberében sikeresen lezárt, 36 CAS-telephelyre kiterjedő globális PLM-projekt utolsó állomásaként a vállalat brazil gyártólétesítményénél, a Continental do Brasil Produtos Automotivosnál telepítették a mySAP PLM megoldást. A termékéletciklus-kezelő alkalmazás – a fejlesztéstől a gyártáson keresztül a karbantartásig – a termékéletciklus valamennyi szakaszában hatékonyabb tervezést és folyamatirányítást tesz lehetővé, és zökkenőmentesen integrálható a CAD-alkalmazásokkal, ami biztosítja a CAS, a szállítók, a partnerek és az ügyfelek számára a tervezési információk egyszerűbb elérését.

Az 1871-ben alapított Continental több mint 160 telephellyel rendelkezik világszerte. Sokszínű portfoliója a fékrendszerektől és az alvázelemektől kezdve a gépjármű-elektronikai rendszereken keresztül a gumiabroncsokig és a műszaki gumitermékekig, számtalan árucikket foglal magában. A németországi Hannoverből irányított vállalat a világ negyedik legnagyobb gumiabroncsgyártója. Ismert márkái közé tartozik többek között a Continental, az Uniroyal és a General Tire.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle