Connect with us

Hirdetés

technokrata

Központosított, nyílt információbiztonság a Symantec-től

Dotkom

Központosított, nyílt információbiztonság a Symantec-től

A Symantec Security Management System biztosítja a védelem áttekintését, lehetővé teszi a megelőző jellegű védekezést és a valós idejű, az egész vállalatra kiterjedő reagálást – november 25-én Magyarországon is demonstrálták az SSMS-t.

A nagyvállalati internetes biztonságtechnikai megoldások témakörében rendezett szakmai napot nagyvállalatok informatikai vezetői számára a Symantec Képviselet november 25-én, az Amerikai Nagykövetség kereskedelmi tanácsosának rezidenciáján. A rendezvényen a közönség több előadást hallgathatott meg az összetett fenyegetések témakörétől kezdve a nagyvállalati megoldások részletezéséig. Pogány László, a Symantec Képviselet vezetője ismertette az összetett fenyegetések elleni védekezés lényegét, Gombás László, senior rendszermérnök pedig a Symantec legújabb nagyvállalati megoldását az SSMS-t mutatta be.

A Symantec Security Management System megválaszolhatóvá teszi az informatikai és információvédelmi vezetőkhöz címzett, a biztonság mértékét és az erőforrások helyes csoportosítását firtató, valamint a „megtettünk-e mindent a vállalat védelmére”-típusú kérdéseket. A Symantec Security Management System több, a felhasználó által kiválasztható, és az egyedi üzleti céloknak megfelelő összeállításban telepíthető védelemkezelő alkalmazásból áll.

A Symantec Security Management System fő alkotórészei a Symantec Event Managerek (eseménykezelők), a Symantec Incident Manager (incidenskezelő) és a szabálymegfeleltetést szolgáló Symantec ESM.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés