Connect with us

Hirdetés

technokrata

Charles B. Wang visszavonul a Computer Associates vezetéséből

Dotkom

Charles B. Wang visszavonul a Computer Associates vezetéséből

Charles B. Wang, a Computer Associates alapítója, bejelentette visszavonulását az igazgatótanács elnöki posztjáról és tagságától. Az igazgatóság Sanjay Kumar elnök-vezérigazgatót választotta meg az igazgatótanács elnökévé. A tanács egyidejűleg Charles Wangot tiszteletbeli nyugalmazott elnökké nyilvánította.

Charles B. Wang, a Computer Associates alapítója, bejelentette visszavonulását az igazgatótanács elnöki posztjáról és tagságától. Az igazgatóság Sanjay Kumar elnök-vezérigazgatót választotta meg az igazgatótanács elnökévé. A tanács egyidejűleg Charles Wangot tiszteletbeli nyugalmazott elnökké nyilvánította. Az alapító négyfős munkacsoporttal és egy termékkel indulva fejlesztette a CA-t a világ egyik legnagyobb szoftvervállalatává.

”Örömmel tölt el, hogy zökkenőmentesen ment végbe a vezetés átadása Sanjay kezeihez, aki mindig is megbízható kollégám és nagyra becsült társam volt,” mondta Wang. “Sohasem tudtam elképzelni, hogy az a vállalat, amelyet több mint 25 évvel ezelőtt három kollégámmal és egy termékkel indítottam útjára, ilyen magasságokba fog emelkedni ebben az izgalmas iparágban. Bizonyos vagyok abban, hogy Sanjay és menedzsment-csapata még a korábbiaknál is nagyobb sikerre fogja vezetni a CA-t az elkövetkező években.”

A most 40 éves Sanjay Kumar 1987-ben lett a CA alkalmazottja, 2000 augusztusától a Computer Associates elnöki és vezérigazgatói tisztét látta el.

“Ösztönzően hatott ránk, ahogyan Charles 25 éven keresztül képes volt építeni, vezetni és változásoknak alávetni a CA üzletvitelét,” mondta Sanjay Kumar. „A szoftveripar igazi úttörőjeként Charles fáradhatatlanul dolgozott a CA alkalmazottai, részvényesei és ügyfelei javára.”

A most 58 éves Charles Wang 1976-ban három üzlettársával együtt alapította a Computer Associates céget. Wang Shanghaiban született 1944-ben, és családjával 1952-ben költözött át az Egyesült Államokba. Aktív jótékonysági tevékenységet folytat olyan mozgalmakban, mint a The Smile Train (Mosolyvonat) , vagy a National Center for Missing and Exploited Children (Országos központ az eltűnt és kizsákmányolt gyermekekért) a gyermekek megsegítésére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés