Connect with us

technokrata

Charles B. Wang visszavonul a Computer Associates vezetéséből

Dotkom

Charles B. Wang visszavonul a Computer Associates vezetéséből

Charles B. Wang, a Computer Associates alapítója, bejelentette visszavonulását az igazgatótanács elnöki posztjáról és tagságától. Az igazgatóság Sanjay Kumar elnök-vezérigazgatót választotta meg az igazgatótanács elnökévé. A tanács egyidejűleg Charles Wangot tiszteletbeli nyugalmazott elnökké nyilvánította.

Charles B. Wang, a Computer Associates alapítója, bejelentette visszavonulását az igazgatótanács elnöki posztjáról és tagságától. Az igazgatóság Sanjay Kumar elnök-vezérigazgatót választotta meg az igazgatótanács elnökévé. A tanács egyidejűleg Charles Wangot tiszteletbeli nyugalmazott elnökké nyilvánította. Az alapító négyfős munkacsoporttal és egy termékkel indulva fejlesztette a CA-t a világ egyik legnagyobb szoftvervállalatává.

”Örömmel tölt el, hogy zökkenőmentesen ment végbe a vezetés átadása Sanjay kezeihez, aki mindig is megbízható kollégám és nagyra becsült társam volt,” mondta Wang. “Sohasem tudtam elképzelni, hogy az a vállalat, amelyet több mint 25 évvel ezelőtt három kollégámmal és egy termékkel indítottam útjára, ilyen magasságokba fog emelkedni ebben az izgalmas iparágban. Bizonyos vagyok abban, hogy Sanjay és menedzsment-csapata még a korábbiaknál is nagyobb sikerre fogja vezetni a CA-t az elkövetkező években.”

A most 40 éves Sanjay Kumar 1987-ben lett a CA alkalmazottja, 2000 augusztusától a Computer Associates elnöki és vezérigazgatói tisztét látta el.

“Ösztönzően hatott ránk, ahogyan Charles 25 éven keresztül képes volt építeni, vezetni és változásoknak alávetni a CA üzletvitelét,” mondta Sanjay Kumar. „A szoftveripar igazi úttörőjeként Charles fáradhatatlanul dolgozott a CA alkalmazottai, részvényesei és ügyfelei javára.”

A most 58 éves Charles Wang 1976-ban három üzlettársával együtt alapította a Computer Associates céget. Wang Shanghaiban született 1944-ben, és családjával 1952-ben költözött át az Egyesült Államokba. Aktív jótékonysági tevékenységet folytat olyan mozgalmakban, mint a The Smile Train (Mosolyvonat) , vagy a National Center for Missing and Exploited Children (Országos központ az eltűnt és kizsákmányolt gyermekekért) a gyermekek megsegítésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle