Connect with us

technokrata

Zone Labs Integrity – a tűzfalakat szabályzó karmester

Dotkom

Zone Labs Integrity – a tűzfalakat szabályzó karmester

Megújult a leginkább ZoneAlarm nevű tűzfalszoftveréről ismert cég vállalati asztali számítógépeket felügyelő szoftvere, az Integrity.

A szoftver megújulása után a 2.0-s verziószámot kapta. Továbbra is elsősorban a vállalati felhasználókra számítanak, elsősorban ugyanis számukra készült az Integrity. A szoftver feladata a ZoneAlarmmal ellátott PC-k menedzselése: még azelőtt meghatározhatók az egyes számítógépek biztonsági beállításai, mielőtt azok hozzáférhetnének a hálózathoz. A hálózatot felügyelő adminisztrátor az alkalmazás révén blokkolhatja bizonyos programok hálózatra való kijutását (így megelőzhető az illegális file-csere, a spyware programok műkődése stb.), emellett képes felügyelni az egyes számítógépek által forgalmazott adatokat.

˝Minden egyes veszélyeztetett PC és fontos adat biztonságban kell, hogy legyen˝ – mondta Frederick Felman, mintegy meghatározva a szoftver jelmondatát.

A cég ZoneAlarm terméke egyébként nagy népszerűségnek örvend, megközelítőleg 20 millió felhasználóval rendelkezik. Igaz, ezen emberek nagy része az ingyenes változatot használja, de közel másfél millió ember a kereskedelmi verziót, azaz a ZoneAlarm PRO-t alkalmazza számítógépén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle